СОФИЯ ИСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ И МЕСТНИ РЕФЕРЕНДУМИ

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Аз съм Радослав Каратанчев, независим кандидат за кмет, роден в град София. Имам частен бизнес и съм горд баща на четири дъщери. Ще бъда пряко и лично отговорен пред вас!

това са само малка част от проблемите на града

Време е да променим това с КМЕТ ЗА СОФИЯ и да поемем отговорност!

Казвам се Радослав Каратанчев, кандидат за кмет на София, родом от София. Спортист с множество отличия – два пъти републикански шампион по академично гребане, бизнесмен с успешни проекти в България и САЩ, завършил „Роботика“ в Техническия университет в град София, баща на четири прекрасни и реализирали се в живота дъщери, всички те – активни спортистки. През годините имах възможността да обикалям по света и да изградя отлични взаимоотношения с хора в различни браншове. Това сега е опит, който възнамерявам да използвам в управлението на София. За моето професионално развитие мога да разкажа, че съм бил главен експерт в Агенцията за чуждестранна помощ, построил съм сгради в столицата, притежавал съм финансова къща, бил съм заместник председател на Български Бизнес Блок, а от 2000-та година съм и мениджър и професионален треньор по тенис във WTA. Кандидатирам се за кмет на София, защото считам, че София има нужда от пряка демокрация и местни референдуми. Така ще се върне властта при народа и ще може да се преборим с корупцията. В моята програма съм наблегнал на 5 главни приоритета, които за мен са от изключително значение за бъдещето на нашия град и са постижими в първите месеци от влизането на новия кмет. Декларирам предизборно, че ако не ги изпълня до шест месеца, сам ще подам оставка. Управлявам бизнеса си отговорно, чисто и почтено и не смятам да променям тези принципи и като кмет на София. Държа на личния контакт и съм единственият, който споделя публично личния си номер. Предизвиквам всички кандидати да преминат с мен през финансова ревизия, като физически лица, а защо не и през детектор на лъжата и тест за употреба на забранени медикаменти. Смел съм и не ме е страх да се преборя за свободата на София!.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С РАДОСЛАВ КАРАТАНЧЕВ

Първият приоритет е свързан с частната фирма за паркинги и гаражи, която е крайно време да бъде ликвидирана. За съжаление, парите от синя зона, зелена зона, паяк и други услуги в столицата не отиват в общината като бюджет за нейното развитие, а в частна фирма, след което изчезват. Това е малко известно на хората, но е крайно време да бъде спряно и парите от тази дейност да се върнат в общината, да бъдат част от нейния бюджет и да послужат за множеството промени, които са необходими да се случат в най-кратки срокове. Ще изградя онлайн платформа, която да показва стойността на събраните средства и с тях поетапно ще се правят безплатни, видео-охраняеми, подземни паркинги.Първият приоритет е свързан с частната фирма за паркинги и гаражи, която е крайно време да бъде ликвидирана. За съжаление, парите от синя зона, зелена зона, паяк и други услуги в столицата не отиват в общината като бюджет за нейното развитие, а в частна фирма, след което изчезват. Това е малко известно на хората, но е крайно време да бъде спряно и парите от тази дейност да се върнат в общината, да бъдат част от нейния бюджет и да послужат за множеството промени, които са необходими да се случат в най-кратки срокове. Ще изградя онлайн платформа, която да показва стойността на събраните средства и с тях поетапно ще се правят безплатни, видео-охраняеми, подземни паркинги.

Втората основна точка, която поставям е свързана с общинските болници. На всеки един от нас му се е налагало да посети болнично заведение и какво вижда там – мизерия и безкрайно чакане, нещо, което е немислимо за един близо три милионен град. Да не говорим за състоянието и броя на автомобилите на „Бърза помощ“ . За съжаление, българинът е най-бедният и болен човек и точно като такъв има право на достойно, съвременно и адекватно здравеопазване, което към момента му е отнето. Ще направя всичко възможно това да се промени и да се спрат порочните практики за източване на здравните заведения, на които ставаме свидетели редовно. Общинските болници ще достигнат нивото на частните.Втората основна точка, която поставям е свързана с общинските болници. На всеки един от нас му се е налагало да посети болнично заведение и какво вижда там – мизерия и безкрайно чакане, нещо, което е немислимо за един близо три милионен град. Да не говорим за състоянието и броя на автомобилите на „Бърза помощ“ . За съжаление, българинът е най-бедният и болен човек и точно като такъв има право на достойно, съвременно и адекватно здравеопазване, което към момента му е отнето. Ще направя всичко възможно това да се промени и да се спрат порочните практики за източване на здравните заведения, на които ставаме свидетели редовно. Общинските болници ще достигнат нивото на частните.

Третият приоритет, който считам за изключително важен, е да върна зелените прилежащи площи на собствениците и етажната собственост. Какво имам предвид? В момента малко известен факт е, че парцелите под повечето стари сгради са собственост на Общината. Какво ще рече това – ако решим да посадим дръвче на тези площи – можем да бъдем глобени от общината, ако не почистим тези части и не се грижим за тях – пак можем да бъдем глобени. Ако се случи нещо с блока, земята е общинска и губим всичко, ако в кратък срок не построим със свои средства блока. Моята идея е всички собственици да бъдат защитени и да имат собственост над земята на прилежащия парцел без право на надземен строеж, изключвайки детски площадки. Това ще даде възможност за изграждане на подземни паркоместа и облагородяване на общите части, чието финансиране може да бъде подпомогнато и менажирано от общината.

Като четвърти приоритет поставям ремонтите на града. Към момента всеки един ремонт се превръща в очевидно финансово престъпление и тормоз. Необходима е дигитализация, прозрачна отчетност и всички поръчки да бъдат публично достъпни в Интернет за всички. Трябва да се поставят ясни срокове, ясно качество и да се понесе пълна отговорност при неспазване на възложените задачи. Ще принудя всяка община да има онлайн платформа за сигнали с публичен статус за нейното състояние и кой е отговорен. Така ще има прозрачност за всеки индивидуален проблем.

Допълнително бих казал още :

Ще въведа „Пряка демокрация“ – предавания на живо от заседанията на столичния или на районните съвети за по-голяма прозрачност на гражданите.Общинската администрация ще работи напълно прозрачно и ще публикува всичко свършено или предстоящо на сайта на Столична община.Ще въведа „Пряка демокрация“ – предавания на живо от заседанията на столичния или на районните съвети за по-голяма прозрачност на гражданите.Общинската администрация ще работи напълно прозрачно и ще публикува всичко свършено или предстоящо на сайта на Столична община.
Всички обществени поръчки ще бъдат публикувани и гражданите ще могат открито да участват на сайта с мненията си. Обещам пълна прозрачност при избор на фирмите за обществени поръчки и пълна ревизия на тези от предишния кметски мандат.Ще създам черен списък на фирмите-изпълнители, които не строят качествено и просрочват крайните си срокове за завършване на обектите.Всички обществени поръчки ще бъдат публикувани и гражданите ще могат открито да участват на сайта с мненията си. Обещам пълна прозрачност при избор на фирмите за обществени поръчки и пълна ревизия на тези от предишния кметски мандат.Ще създам черен списък на фирмите-изпълнители, които не строят качествено и просрочват крайните си срокове за завършване на обектите.

Всеки квартал с парк, детски градини и зелени площи.

Като баща на четири деца ще настоявам за създаване на повече детски градини в столицата, както и на детски площадки във всички квартали на София. Ще се боря и малкото останали зелени площи да не бъдат изсечени или застроени.

Oбособени и санитарни възли в столицата, които да се ползват безплатно.

Смятам да работя в посока изграждане велосипедни алеи там, където не съществуват такива, за да се придвижват велосипедисти, майки с деца, пешеходки, спортисти и хора с домашни любимци.

Ще регулирам адекватно и пътната скорост в столицата. Нагърбвам се с ангажимента поне 30 процента от местните данъци и такси, които постъпват, да остават в общината, от която са дошли, за да може тя да се благоустроява. Ще работя и за създаването на нов приют за бездомни животни, но с финансиране от различни европейски програми, а не от „джоба“ на софиянци. В него животни няма да бъдат умъртвявани. Планирам по-малките улички из кварталите да бъдат със запълнени дупки и осветление.

Смятам да работя в посока изграждане велосипедни алеи там, където не съществуват такива, за да се придвижват велосипедисти, майки с деца, пешеходки, спортисти и хора с домашни любимци. Ще работя усилено и срещу замърсяването на въздуха в столицата. Планирам да бъдат обособени и санитарни възли в столицата, които да се ползват безплатно. Ще създам специализиран отдел за връзка между граждани и институции, който ще се отчита лично пред мен. Всички жалби и решенията по тях ще бъдат публикувани и на сайта на столична община. Мисля, че по този начин – открито, заедно с всички вас, с общи усилия ще можем да направим София по-красива, по-уютна за живеене, по-спокойна за нашите деца и за семействата си.

АКЦИЯ БЕЗ ДУПКИ

ВКЛЮЧИ СЕ

АКЦИЯ ПОСАДИ ДЪРВО

ВКЛЮЧИ СЕ

АКЦИЯ ПАРКИРАЛ СИ ЗА ГЛОБА

ВКЛЮЧИ СЕ

Какво искат софиянци?

Една малка част от случайно разпитани граждани на София и техните проблеми с които ще се ангажираме лично и ще разрешим при първа възможност след изборите.

Източник : http://kmetzasofia.com

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.