Водещ световен психолог: 22 правила, които ще променят живота ви за по-добро

5 в 1 отварачка Innovagoods с многофункционално действие

15,20 лв.

Диспенсър за питиета - Глобус

62,00 лв.

Абсорбатор за влага и предотвратяване на мухъл, 3 бр.

11,20 лв.

Комплект уреди за приготвяне на суши (+подарък рецепти за приготвяне) INNOVAGOODS

24,90 лв.

Универсална отварачка за буркани, консерви и бутилки InnovaGoods, 27 x 15 x 5 см.

30,90 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Компактно куфарче за барбекю от 18 части Innovagoods

48,50 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти) InnovaGoods, 27,5 x 8,5 x 11,5 см.

44,00 лв.

Комплект японски ножове InnovaGoods Kitchen Cookware, с професионален калъф за носене

56,00 лв.

Олекотено одеяло с ръкави

49,00 лв.

Подобряването на вашите взаимоотношения, намирането на по-добра работа, изкачването по социалната стълба, получаването на щастие и удовлетворение от живота е нещо, което без съмнение изисква усилена работа и много търпение. И все пак това е, което всички жадуваме и искаме да постигнем. Един от водещите световни психиатри разкрива 22 правила, които ще ни помогнат да го направим.

Д-р Михаил Литвак е руски психолог, психотерапевт и автор на над 30 книги по практическа и популярна психология. Той изброява 22 правила, които ще ви помогнат да успеете в живота и да подобрите връзките си:

 

1. Не преследвайте щастието, защото няма да го намерите в други хора и материални неща – то е във ВАС. Научете се да развивате своите способности и да оценявате своите постижения, защото това е единственият път към щастието.

2. Ако сте доволни от себе си и знаете, че сте добри, умни и достойни, няма да е необходимо другите хора да мислят или да казват същите неща за вас.

3. Ако пожелаете нещо наистина лошо, не чакайте и не искайте разрешение от някого дали да го направите. Уверете се, че вие сте този, който контролира това.

4. Зрелият човек притежава знания и знае как да ги приложи. Незрелият човек често има познания, но не знае как да ги използва разумно и ефективно, за да постигне желаното и да подобри себе си. Ето защо, незрелите хора критикуват другите, а зрелите – не.

 

5. Първо се уверете, че планирате действията си и добре организирате живота си, а в резултат на това ще последва щастие.

6. Никой не изхвърля друг човек от живота им. Има само хора, които се движат по-бързо от другите, а онези, които са изостанали, се считат за отхвърлени.

7. Невъзможно е да се угоди на всеки един човек. Опитът да го направите само ще ви накара да се почувствате неудобно и емоционално изтощени.

8. Ако някой ви е направил услуга, помогнал ви е и се опитва да ви накара да се почувствате виновен или благодарен за това, уверете се, че сте изплатили неговите услуги и го напуснете.

 

9. Някой, който не притежава собствени добри качества и постижения, неизбежно ще започне да критикува и да говори лоши неща за другите.

10. Депресията, без съмнение, е ужасна, вредна и упорита. И все пак, тя ви дава възможност да погледнете в дълбините на душата си, да мислите за себе си и да осъзнаете нещата, които ви тласкат напред или ви връщат назад.

11. Говорете с приятелите си и с всички хора, на които държите за хубави и забавни неща. От друга страна, разговорът с враговете ви е полезен. Той ви прави да бъдете по-наясно с недостатъците и лошите си навици. И ви помага да научите неща за себе си.

12. Ако ви харесва да мечтаете, тогава се уверете, че се стремите само към цели и мечти, които могат да бъдат постигнати. Поддържайте мечтите си истински, защото в противен случай ще загубите фокуса си и ще се разочаровате, ако не успеете да постигнете нереалистична цел.

13. Да прекарвате времето си в четене на добра книга е винаги по-добро и по-полезно за вас, отколкото да говорите с плиткоумен човек.

 

14. Не се вкопчвайте в живота на други хора. Вместо това се отдайте на нещо, от което ще имате полза, като например науката и философията.

15. Ако искате да разберете кой е най-големият ви враг, просто погледнете в огледалото. След като се изправите срещу него, всички останали врагове също ще бъдат победени.

16. Винаги ще има хора, които ще ви критикуват и обиждат. И все пак не трябва да обръщате внимание на това. Не забравяйте, че в деня, в който най-накрая постигнете целите си, всички критики и обиди няма да означават нищо за вас. Те просто ще изчезнат.

17. Има само една причина, поради която трябва да се откажете от работата си или да прекратите връзката си – неспособността да растете лично и професионално.

18. Не се страхувайте да говорите с хора, особено когато се срещате с някого за първи път. Те наистина могат да са добронамерени към вас.

19. Ако изпитате самота след емоционален срив, не приемайте това като нещо отрицателно. Това означава, че израствате емоционално и духовно. Освен това, това повишава вашата производителност.

 

20. Няма такова нещо като женска или мъжка логика. Има я само способността да бъдеш мъдър и да мислиш правилно.

21. Твоето щастие нараства, когато го споделяш с други хора и ги правиш щастливи. Споделете радостта си и с враговете си и им дайте да разберат, че се чувствате по-добре от тях.

22. Последно, но не на последно място, научете се да живеете за себе си, като не чувствате нужда постоянно да се доказвате пред другите. В противен случай ще прекарате живота си за други хора.

Ако имате нещо друго, което да добавите към това, не се колебайте да го направите. И не забравяйте да го споделите!

Източник: 168chasa

Комплект От Две Части – Блуза + Панталон С Връзки На Талията – Светлобежов – 9624

67,10 лв.

Италиански Елегантен Комплект От 2 Части – Сако + Панталон С Връзки – Капучино – 9968K

76,20 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Зелен – 24-33-5

71,70 лв.

Италианско Елегантно Сако 7/8 Ръкав – Тъмносин – 9709-8

50,70 лв.

Дълъг Пуловер – Тип Рокля – Зелен – 2019-38-13

44,40 лв.

Комплект – Суитшърт + Клин – Светлорозов – 9451-4

67,10 лв.

Спортен Комплект От 2 Части – Суитшърт + Клин – Фуксия– 9459-3

71,70 лв.

58,00 лв.

Комплект От 3 Части – Жилетка + Потник + Панталон – Сив – 2021-4-14

Комплект От 2 Части – Блуза + Панталон – Бежов – 9456-1

71,70 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Фуксия – 24-33-6

71,70 лв.