0

„Позволих да ме тъпчат вербално и да ми нанасят психически атаки!“. Това каза Александра Фейгин в интервю след отпадането си от „Игри на волята“. Ето какво още сподели симпатичната млада жена за vbox7:

– Как реши да се запишеш за участие в „Игри на волята“?

 

– Реших да се запиша в „Игри на волята“, защото исках малко разнообразие в моето ежедневие. Постигнах моята най-голяма цел, а именно да представям България на Зимните олимпийски игри и просто исках да се разтоваря, да видя нов свят.

 

– Какви качества според теб не ти достигнаха, за да продължиш напред?

– Мисля, че не ми достигна това, че нямам никакъв житейски опит. В социалната игра изобщо не ме биваше.

– Как ти се отрази цялото това изживяване?

– Чрез това изживяване аз наистина израснах супер много и много хора го видяха това, след като излязох и естествено, това е в мой плюс и се надявам от тук нататък в живота да ми е много по-лесно да се оправям.

– Съжаляваш ли, че саботирахте играта заедно с Мани?

– Не съжалявам от нашата постъпка, но това не беше достойно, това все пак беше част от играта и беше нашата стратегия.

– Отразиха ли ти се зле коментарите в племето след тази случка?

 

– Получих наистина една вербална агресия от част от племето и това ме срина психически и просто се изгубих и не знаех какво да правя.

– Защо позволи на Виктория да се отнася така с теб?

Най-голямата ми грешка беше, че позволих на Виктория наистина да се държи отвратително с мен и не мисля, че на нейната възраст е окей да се държиш така с по-малък, който дори няма никакъв житейски опит и вижда, че той дори не може да се защитава.

– Съжаляваш ли за нещо от представянето си?

– За нищо не съжалявам от моето представяне в „Игри на волята“. Единствено, че позволих да ме тъпчат вербално супер много и да ми нанасят психически атаки.

– Успя ли да намериш истински приятели вътре?

 

– Най-голямата победа за мен е, че наистина излязох с няколко много близки приятели, които ще ми останат и за в бъдеще, мисля че това трябва да се цени супер много.

– Супергерои или Непобедими?

– В сърцето винаги съм Супергерой.

– Как ти се отрази предстоят на Реката?

– Мисля, че доста добре издържах престоя на реката, беше изключително трудно, но това беше част от предизвикателството и аз успях.

– Кой беше най-големият дразнител за теб сред Супергероите?

– Най-големите дразнители при Супергероите бяха Виктория и Алекса.

 

– Ти самата смяташ ли се за Супергерой?

– Мисля се за Супергерой, защото доказах, че и фините момичета могат да бъдат супер силни.

– Разкажи ни повече за спортната си кариера.

– Мога да нарека моята кариера наистина успешна, защото постигнах най-голямата си цел, а именно да представя България на зимните олимпийски игри, но това не озанчава, че ще спра дотук. Следващата ми цел е да отида отново на следващите олимпийски игри и дори да заема по-високо място.

– Заедно ли сте с Георги? Сподели подробности около запознанството ви.

 

– Ще отговоря на най-задавания въпрос, а именно дали сме заедно с Жорката. Отговорът е да, заедно сме до ден-днешен. Наистина Игрите много ни сближиха, бяхме в много трудни условия, където издържахме и сега ни предстоят само хубави моменти, ще трябва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно.

За първи път с Жорката се запознахме на медицинските и след тях той реши да ме покани да се запознаем, ако може да играем заедно, ако попаднем в едно племе и от там просто явно сме се усетили, че сме наистина един за друг и го видяхме видяхме. Видяхме, че можем да бъдем наистина заедно в трудните моменти и се надявам сега като излезем в реалния свят това нищо да не ни повлияе.

– Кога усети, че Георги ти е по-симпатичен от другите?

– Аз се влюбих по-скоро в Жорката не във външния вид, а в това какво отношение проявява към мен, как говори, колко е възпитано това момче. Има цели в живота и това наистина много ме впечатли.

– Подразни ли те близостта, която Мирела показа с него в социалните мрежи?

– Мирела пуснала една история, където Жорката си е качил крака върху нея и тя написа някакъв негов цитат, че едва ли не, той се чувства мнго добре покрай нея и това със сигурност не ми беше приятно, защото и двамата не проявиха лоялност. Мирела знае, че момчето е обвързано и качва такава история в Instagram и много ясно, че хората ще се замислят какво става между тях двамата и това не е коректно спрямо мен, защото ние сме приятелки, а от страна на Жорката не ми харесва това, че явно нещо и е споделил и това, че явно тя го е усетила близко това нещо и е решила да го покаже на цялата си аудитория.

 

– По-малко наивна ли си след Игрите?

Все още съм си наивна след Игрите, но гледам наистина да гледам по-задълбочено към хората и наистина да съм по-предпазлива и да не им вярвам веднага, защото се видя в Игрите, че не стават така нещата.

– Какви са бъдещите ти планове?

– Бъдещите ми планове са да си продължа целта, а именно да надграждам във фирурното пързаляне и да отивам все по-нагоре и да постигам много добри резултати, с които България да се гордее. 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *