0

Някои от нас никога не разбират какво е щастието да родиш дете, други пък, напротив, не оценяват този даден им от Бога дар и с лека ръка се отказват от правото си да бъдат родители, оставяйки дечицата си за отглеждане в домове или направо на произвола на съдбата.

 

За щастие има и хора, за които нуждата да се грижат за някого и да станат родители е толкова силна, че дават втори шанс на изоставените дечица . И Съдбата винаги знае как да ги възнагради за стореното:

Ингеборг Макинтош е жена, която по една или друга причина не е успяла да се сдобие със собствено дете.

Въпреки това обаче тя никога не се отказва от идеята си да стане майка, затова истинското щастие настъпва в живота й, когато получава възможност да осинови малкия Джордан.

Децата са най-големият дар в живота ни. Някои родители обаче не са готови за отговорността, която носи този дар и го оставят на грижата на чужди хора. А има родители на този свят, които пламенно искат да имат деца, но по една или друга причина не успяват.

Постигнала своята мечта, тя е отгледала своя син като достоен мъж. За съжаление обаче, за нея настъпва истински труден период, когато 20 години по-късно й е поставена страшна диагноза – заболяване на бъбреците, а единственият лек е трансплантация.

Щом разбрал за болестта на майка си, Джордан не се поколебал и веднага се изследвал, за да разбере дали двамата са съвместими. Скрил това от нея, защото знаел, че тя няма да му позволи да изложи собственото си здраве на риск.

Джордан разбрал, че в действителност двамата са съвместими и убедил Ингеборг да се подложат на животоспасяващата операция, дарявайки своя бъбрек на майка си.

Операцията преминала успешно и след нея всичко се развило както трябва. А Джордан най-сетне бил спокоен, че подобаващо се отплатил за всичко, което Ингеборг е направила за него. Защото както тя спасила живота му навремето, така сега и той съумял да спаси нейния.

Споделете тази статия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!

Източник:mozache.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *