0

Фолк звездата Мария е решила окончателно да скъса с предишния си живот и съвсем да изхвърли спомените от живота си с Мирослав Соколов, който в момента тя съди за причинени психически и физически травми.

 

И съвсем естествено е една жена да предприеме промяна във външния си вид след приключване на отношения с даден мъж. И Мария не прави изключения. Тя реши да направи кардинална промяна във външния си вид, който бе одобрен от нейните почитатели.

 

Изпълнителката на ретро хита „Спомен“ мина в отбора на червенокосите. На тази крачка се решава веднага след скандалите с третия си съпруг, който я смля от бой наскоро и в момента върви дело по този случай.

 

Запознати издават, че Миро не е агресивен и че певицата го е тласнала към това да й посегне. Говори се също, че чалга фурията не си е седнала на дупето и след сватбата със съпруг номер 3 и е продължила да вършее в леглата на мастити бизнесмени. Именно това вбесило Миро, който решил да й бие няколко шамара за назидание.

 

Друга версия пък гласи, че от няколко седмици той е искал да се върне при бившата си жена и това никак не се харесало на Мария, която търсела повод да го предизвика и да бъде ударена, за да може да му измъкне част от богатството и да не остане съвсем без нищо след развода.

 

Факт е, че вече мисли напред и иска да възроди музикалната си кариера с нови проекти и участия. Друг е въпросът, че заведенията вече не я искат, тъй като прави едни от най-скучните участия и не вкарва никакви хора.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *