Categories: Всички статии

7 признака, че някой ви закриля отгоре, човек който много ви е обичал и си е отишъл от този свят

Ангелите-хранители има, те имат различна вибрационна честота от хората, поради това ние не ги виждаме, но бихме могли да усетим присъствието им

Тези невидими за нас същества имат характерен начин да ни информират, че са наблизо и не е нужно някой да е религиозен или да вярва в тях, за да усети присъствието им.
Така че който иска да узнае дали има до него ангел-хранител и пазител, нека се вгледа дали може да открие някой от седемте белега за присъствието му.
1. Промяна на температурата в помещението.

Ако изневиделица изпитате полъх на горещ въздух или гореща аура да ви заобикаля, то това е сигурен белег за присъствието на ангел-хранител. Това би могло да доведе и до настръхване на врата без видима причина.

2. Поява на мистериозна миризма. Става дума за необичайна миризма, която никога преди не сте подушвали и не можете да идентифицирате.

3.Поява на светлина или сенки. Ако видите лъчи светлина, които да са насочени към вас или забележите сенки около тялото си, не се страхувайте, ангелите в никакъв случай няма да ви навредят.

4.Гласове, които чувате и които искат да се свържат с вас. Ако гласът е във вид на шепот и е неясен, изпратете мислено съобщение на ангела да говори по-силно. Не се заблуждавайте, че чувания глас е единствено плод на вашето въображение, а се опитайте да влезете в контакт с него.

5. Появата на бяла пара на място, където не сте очаквали. Това е сигурен знак, че вашият ангел-хранител е наблизо и е готов да отговаря на въпросите ви.
6.Поява на ангел в съня ви с решение на ваш проблем. Ако сънувате такова нещо, ще се събудите с доста добро настроение и положителни усещания и ще се уверите колко правилен е бил съветът.
7.Чувство, че не сте сами в стаята. Става дума за усещане, сякаш някой е до вас встаята или пък стои наблизо, макар че в стаята сте сами.

admin

Recent Posts

  • Всички статии

Жена осиновява тризнаци, но отменя осиновяването, след като научава нещо важно

  Това, което започва като история за осиновяване, бързо се превръща в пътуване във времето, където съдбата на едно семейство…

3 дни ago
  • Всички статии

На съседите от вход Б им писна да живеят в мизерия и взеха нещата в свои ръце – ето как преобразиха входа (СНИМКИ)

  Ако влезете във входа на стар жилищен блок, няма да видите нищо интересно освен олюпени и надраскани стени. Когато…

3 дни ago
  • Всички статии

Калин Врачански стана баща – честито! Първа снимка на бебчето:

  Звездата от "Братя", Калин Врачански , сподели най-сладката новина със своите последователи в Инстаграм. Актьорът, който иначе не е…

3 дни ago
  • Всички статии

Какво не е наред с нея? Снимки на Никол Кидман от Венеция ужасиха и разтревожиха феновете

  Актрисата се появи на важно филмово събитие и привлече много внимание. Никол Кидман беше една от темите на медиите…

3 дни ago
  • Всички статии

ПОДРОБЕН седмичен хороскоп за 9-15 септември: СКОРПИОНЪТ получава неочаквани пари в четвъртък, обещаващи ухажори за ДЕВИТЕ

  Изключителните аналитични способности, постоянството, търпението и наблюдателността ще бъдат характерни не само за Девите, но и за Близнаците. Последните…

3 дни ago
  • Всички статии

Кадри от дрон показаха нещо зловещо в това езеро ВИДЕО

  Кадри, заснети с дрон, разкриха мистериозна голяма сянка, която се движи под повърхността на американското езеро Чамплейн. Дронът е…

3 дни ago