2

Още след приключването на миналия сезон на „Ергенът“ зрителите отказаха да повярват, че Валерия Георгиева е истинската избраница на пианиста Евгени Генчев. Появиха се какви ли не конспиративни теории, включително тази, че двамата играят театър, тъй като са подписали договор с продуцентите да се представят като влюбена двойка.

Най-новите разкрития сякаш потвърждават факта, че двамата никога не са имали връзка.

Нещо вече – природозащитничката дори си има гадже, чиято самоличност бе разконспирирана от сайта Intrigi.bg.

Казва се Георги и също като нея е спасител на кучета. Двамата се запознават покрай благотворителната организация на природозащитничката и са заедно доста отдавна, твърди източник на медията.

млад мъж

Тези дни с общи усилия успяха да намерят дом на едно от четириногите, което живееше в дома на Валерия. Неслучайно кучето Къдрушка присъства често и на неговите снимки, което доказва, че моделкта и Георги живеят заедно.

куче Къдрушка

Освен със спасяването на животни, гаджето на Валерия се занимава и с фотография, а също така обича да пътешества. Наскоро двамата се завърнаха от екскурзия до Мюнхен, откъдето „момата на Ергена“ пусна снимка на два паспорта. „Чии е вторият паспорт“, питаха фенове, а Георги не се сдържа и коментира: „Тайна“.

паспорти

Едва ли обаче двамата скоро ще осветлят връзката си. Според наши източници, Валери и Евгени Генчев прилапали 5-цифрена сума, за да го играят влюбени поне до края на третия сезон на „Ергенът“. Те продължават да се преструват и гостуват в различни предавания като двойка, а през месец се „отчитат“ с по една обща снимка в социалните мрежи.

Източник: https://www.zajenata.bg

Харесайте и Споделете с вашите приятели!

2
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *