-2

Борислав и Нина Димитрови минаха всички граници по падение. Двойката, известна като „Пиленцата от Монако”, на която цяла България се подиграва и не само, понесе поредната доза унижение в името на измислената слава.

Боби и Нина от години се хвалят, че са близки с Филип Плейн и дори той ги кани в дома си, където заедно пият и ядат. Нищо подобно обаче. Оказва се, че дизайнерът ползва тази българска двойка с психични отклонения като персонал, на който плаща и затова ги допуска в луксозната си къща.

Нина работи като чистачка в къщата. Чисти всички стаи, включително и тоалетните, на които собственикът я карал да обръща специално внимание, за да е уютно и приятно на гостите по време на престоя им.

Боби пък, освен шофьор, го раздава барман по коктейлите в къщата на Плейн. Той обикалял цялото имение, за да разлива напитки на хората, като задължението му включвало и да ги почисти, ако случайно капне от питието някъде по тях по невнимание.

 

 

Понякога мъжкото „пиленце” изпадал в унизителната ситуация да стои на колене пред Филип Плейн или друг гост и да чисти  обувките им от питиета.

Ако тези двама души с интелект колкото хлебарка смятат, че по този начин са близки с Филип Плейн и живеят в неговия свят, то определено са за психиатрията. Станали на по 40 г., вместо да си направят и отгледат дете, те се занимават със слугинаж в чужбина, само и само да се правят на ВИП, но никога не са били и няма да бъдат нещо подобно.

Източник: Crimesbg.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-2
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *