0

По време на гостуването си в подкаста „Не съм такъв човек“ Виктория от „Ергенът“ твърдо заяви, че ще си оправи зъбите, които дразнят толкова много зрителите. 

 

Тя спази обещанието си и вече трака с нови зъби. Резултатът показа самата тя в социалните мрежи и силно се надява жестокият хейт относно външния й вид да спре веднъж завинаги.

Няма и следа от жълтите зъби, с които се усмихваше по време на участието си в третия сезон на „Ергенът“. В кратко видео тя показва как е избелила усмивката си и тя вече е красива и сияйна.

Неотдавна тя призна, че негативните коментари са й причинили голяма болка и след първия излъчен епизод на риалити формата е плакала цяла нощ. След това обаче бързо се е съвзела и е решила да не са самосъжалява, а да почерпи от градивната критика.

В този ред на мисли скоро „момата“ трябва да се подложи и на ринопластика, тъй като носът беше другото нещо от визията й, което бодеше очите на зрителите.

„Вече съм се поинтересувала кой е един от най-добрите пластични хирурзи в тази област. И да, ще си оправя и нослето. Никога не съм била прекалено суетна, но сега осъзнавам, че за вас, моите последователи и фенове, външността е изключително важна“, сподели Виктория./  show.blitz.bg 


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *