Categories: Всички статии

Глория ИЗРИГНА: Бившият на Симона я тормозеше! Да се радва, че си мълча!

Фолк певицата Глория не издържа и реши да прекрати мълчанието около бившия на дъщеря й Симона Загорова, видя първи Интриги.бг.

Бащата на внучето й Даниел Милушев и щерка й се разделиха малко след раждането на малката Галина, но досега нито една от двете не си бе позволявала да коментира причината за края.

3 години след раздялата примата на поп фолка наруши мълчанието и изригна в Инстаграм, провокирана от коментар на потребител. Поводът бе подкаст на дъщеря й Симона, в който заедно с Ергена Алек Младенов говорят за любов.

„Единият си гледа детето без баща, другият не смее да си хване гадже заради майка си, но и двамата разбират от любов“, иронично коментира зрителка на подкаста.

„Хей, скъпа, ти за нашето дете не се притеснявай. От нас ще получи и възпитание, и образование. Не е хубаво децата да растат в токсична среда каквато видяхме от него (бащата на детето – б.р.)! Идея си нямате как се държеше това момче със Симона, дано е влязъл в правия път! Трябва да ни е благодарен, че все още не сме разказали нищо!“, избухна Глория.

От коментарите става ясно, че Даниел е играел комар и е профуквал голяма част от парите на Симона. Близки до семейството пък разкриват, че Милушев се е държал агресивно със Загорова дори докато била бременна.

Припомняме, че щерката на Илия Загоров имаше дълга връзка първо със Симеон Данев, когото Глория много харесваше. Симона обаче се раздели с него и се залюби с Даниел, а само няколко месеца по-късно вече беше бременна.

„Истината е, че Мони не си даде време да го опознае и да научи за пороците му. Когато разбра за хазарта, вече беше късно“, разказват нейни дружки.

Източник : Ko4.bg

novinarsko-admin

Recent Posts

  • Всички статии

Зейнеб се самозабрави, мрази ли Оля Малинова? Зрителите доловиха нещо:

    Зрителите на Би Ти Ви доловиха напрежение между две от новите водещи на „Преди обед”. Става въпрос за Оля…

5 часа ago
  • Всички статии

Ето ги ученичкитите на Кирил и Линда Петкови. Снимка от първия учебен ден:

  Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и съпругата му поздравиха учениците за първия учебен ден чрез публикации във фейсбук…

5 часа ago
  • Всички статии

Интересни кадри от първия учебен ден от миналия век

  От боси първолаци до ученички с елегантни барети – уникални снимки се съхраняват в държавния архив С трепет, притеснение…

5 часа ago
  • Всички статии

Най-младата учителка у нас е на 20, коя е тя и какво преподава:

  В навечерието на новата учебна година, образователната система в България се подготвя да посрещне своите възпитаници. Според официални данни,…

5 часа ago
  • Всички статии

Години мъж събира черупки от яйца от свои роднини дори. Съседите му се подиграваха, а като разбраха защо, започнаха да правят същото

  Много градинари се чудят как могат да се използват черупки от яйца, особено предвид наличието на съвременни торове на…

5 часа ago
  • Всички статии

И Мария Игнатова разкри какво чувства към Рачков

  Мария Игнатова и Димитър Рачков се събират в предаването "Пееш или лъжеш" което стратира на 22 септември. Това породи…

5 часа ago