Categories: Всички статии

Те успяха! Съпрузи отслабнаха с 240 кг и днес са неузнаваеми – аплодисменти за тях! (СНИМКИ)

Обичаме да ви разказваме вдъхновяващи истории. А тази на Джъстин и Лорън Шелън наистина заслужава да я прочетете, защото те направиха невъзможното според мнозина и успяха да отслабнат общо с близо 240 кг !

Джъстин и Лоран са съпрузи от САЩ.

Те са се срещнали на сватбата на техни общи приятели. Веднага се заприказвали и намерили много общо – интереси, но и мъка – мъка заради наднорменото си тегло. 

 

Двамата се срещали дълго време, говорили си с часове и най-накрая осъзнали, че просто не могат един без друг.

През 2008 година Джъстин предложил брак на Лорен и двамата вдигнали приказна сватба.

Двамата се чувствали много добре заедно. Всичко било наред, докато Джъстин не получил бъбречна криза. Той бил откаран в болница и трябвало да му се направи рентгенова снимка. Лошото е, че е нямало как да му бъде направена, защото бил прекалено едър.

Тогава той тежал цели 256 килограма. Лекарите естествено намерили начин да го прегледат. Проблемът не бил чак толкова сериозен и той се възстановил.

Този инцидент обаче го накарал да се замисли сериозно и той взел съдбоносно решение за теглото си. Жена му обаче решила да го подкрепи и двамата заедно да променят живота си. За целта се обърнали към диетолог.

Двамата започнали да тренират, да спазват диета, изготвена от специалист.

През първите 5 месеца мъжът изгубил 45 килограма. Постепенно отслабването пък разпалило още повече любовта им, а щастието им по думите им нямало никакви граници.

След 19 месеца упорит труд, хвърлена пот в залата и лишения, двамата вече са с общо 240 килограма надолу и изглеждат наистина фантастично!

Роднини и приятели ги подкрепят. Тяхната любов и постоянство успели да победят мързела и прекалено големия апетит. В името на щастието и здравето си те направиха нещо уникално.

novinarsko-admin

Recent Posts

  • Всички статии

Жена осиновява тризнаци, но отменя осиновяването, след като научава нещо важно

  Това, което започва като история за осиновяване, бързо се превръща в пътуване във времето, където съдбата на едно семейство…

2 дни ago
  • Всички статии

На съседите от вход Б им писна да живеят в мизерия и взеха нещата в свои ръце – ето как преобразиха входа (СНИМКИ)

  Ако влезете във входа на стар жилищен блок, няма да видите нищо интересно освен олюпени и надраскани стени. Когато…

2 дни ago
  • Всички статии

Калин Врачански стана баща – честито! Първа снимка на бебчето:

  Звездата от "Братя", Калин Врачански , сподели най-сладката новина със своите последователи в Инстаграм. Актьорът, който иначе не е…

2 дни ago
  • Всички статии

Какво не е наред с нея? Снимки на Никол Кидман от Венеция ужасиха и разтревожиха феновете

  Актрисата се появи на важно филмово събитие и привлече много внимание. Никол Кидман беше една от темите на медиите…

2 дни ago
  • Всички статии

ПОДРОБЕН седмичен хороскоп за 9-15 септември: СКОРПИОНЪТ получава неочаквани пари в четвъртък, обещаващи ухажори за ДЕВИТЕ

  Изключителните аналитични способности, постоянството, търпението и наблюдателността ще бъдат характерни не само за Девите, но и за Близнаците. Последните…

2 дни ago
  • Всички статии

Кадри от дрон показаха нещо зловещо в това езеро ВИДЕО

  Кадри, заснети с дрон, разкриха мистериозна голяма сянка, която се движи под повърхността на американското езеро Чамплейн. Дронът е…

2 дни ago