4

Бурни овации си спечели в социалните мрежи майката на поп фолк-иконата Глория . Красивата дама навърши 70 години в събота, а известната й дъщеря не пропусна да качи кадри от семейния празник във Фейсбук.

 

Дай Боже всекиму такава поддържана прабаба, ахкат поп фолк фенове!

Стефка Пенева , както е името на дамата, е празнувала в компанията на прочутата си дъщеря, внучката и правнучката, както и със семейството на сина си.

 

 

Именно от нея попфолк звездата е наследила музикалния талант, но и впечатляващата външност, както се вижда от снимките.

За Стефка се говори, че е дори по-суетна от изпълнителката и доста претенциозна. Освен това обича много подмладяващите процедури, на които се подлага заедно с дъщеря си (и благодарение на нейните пари, съскат злите езици).

Глория майка рожден ден

Глория всеотдайно се грижи на майка си, която обаче изоставя нея и брат й, за да заживее с друг мъж. Така двамата остават на грижите на баба си Недка-майката на бащата на Глория. Книгата „До последна усмивка” на Глория е посветена точно на Недка, която си отиде на 90 години. В нея певицата разказва, че Недка прибрала Галя, както е истинското име на певицата и брат й при себе си в град Две могили. Записала ги скоростно на училище, въпреки че било по средата на учебната година, купила им униформи и не забравяла да им даде 20 стотинки за баница и боза за закуска, припомня Хотнюз.

 

 

Сега обаче тези времена отдавна вече са минало и майка и дъщеря са в прекрасни отношения. Стефка често гостува в дома на Глория и се радва на своята правнучка – малката Галина.

„Честит юбилей на моята прекрасна майка ! Бъди ни здрава , щастлива и все така всеотдайна ! Винаги , подкрепяща и любяща ! Какво ли не видяхме и не чухме за нас и близките ни през годините , но ти нито веднъж не се огъна пред трудностите и продължи да вярваш в нас ,да ни надъхваш , да не се спираме пред нищо и никога да не се отказваме ! Да следваме мисията си в живота ни , именно да правим хората щастливи , чрез нашите песни ! Казваш , че по безплодно дърво никой камък не хвърля !
Благодарим ти за това, че си вятърът в нашите криле ! Обичаме те ! ☺️❤️


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

4
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *