2

Булфото

Все още не е ясно кои ще бъдат в журито, което дава предположенията

Солиден хонорар ще получи актьорът Димитър Рачков, който от есента ще води новия сезон на шоуто „Пееш или лъжеш“, в което гостите ще трябва да познаят кой от участниците може да пее и кой е менте. Сумата, за която се бил уговорил, била 350 хиляди лева, пише в. „Уикенд“.

Отначало се заговори, че Рачков ще води шоуто заедно с бившата си половинка Мария Игнатова, но тя вече има къде да се изявява – в предаването „Един за друг“, където е заедно с Емо Чолаков.

Досега водещ в „Пееш или лъжеш“ беше актьорът Ненчо Балабанов. Той обаче вече работи в „Сделка или не“.

 

Кой ще бъде в журито, което дава предположения дали участниците могат да пеят или не? В първия сезон това бяха Милица Гладнишка, Александра Раева и Емил Кошлуков. Тази конфигурация няма как да се повтори, защото Кошлуков вече е шеф на БНТ, Милица е в Би Ти Ви.

Затова най-вероятно журито ще бъде съставено от нови хора. Не е изключено в него да влезе Владо Михайлов, който продължава да се радва на огромна фенска маса, след като миналата година спечели „Капките“, а тази пролет беше ментор в същото предаване. Но продуцентът може да заложи и на други артисти, с които работи, като Дони, Йорданка Христова, Етиен Леви, Маги Джанаварова, Иво Аръков. Списъкът е дълъг и предлага десетки възможности.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

2
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *