-1

Певицата Глория закопа колежките си с тяло от плажа. Примата на фолка се показа по бански от брега на морето, държейки за ръчичка своята внучка Галина. 

 

Но голата плът на изпълнителката на хита „Ако бях се родила река“ не се харесва на нейните почитатели, които не скриха възмущението си, че напоследък любимката й го е ударила на закъснял пубертет.

Колежките на Глория обикновено използват разголени кадри, за да трупат повече последователи. Но при Глория тези кадри играят точно обратна роля.

Коментарите под снимката не са никак ласкателни: „Слаба и провиснала“, „Кокали, джуки…“ , „Много важно,че една баба с внуче е на море“, споделя трети, а друг пише: „Те „бомбите“ по-големи от главата на детето!“

Разбира се, освен недоволстващите фенове, има и такива, които са по-толерантни, дори възхитени:

„Глория – велика и неподправена.Много млади момичета си мечтаят да имат като нейното тяло, но уви. Злобарите ако си ухапят езиците,ще умрат от собствената си отрова“, докато друг фен на Глория се шегува: „И аз всеки ден ходя на море, но никой не пише за мен“.

„Тя е известна личност, затова пишат за нея. Пък и изглежда прекалено добре. Коментиращите, ако имаха нейното тяло и живот ,нямаше да коментират“, гласи друг коментар./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-1
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *