-1

Бащата прошепва няколко утешителни думи на момчето, но те само засилват преливащите им емоции. Двамата изразяват и любовта си към момиченцето, като й прошепват нежни думи, приветствайки я официално в семейството.

В надпис към видеото Нето обяснил, че след раждането на сина му Давид останал безплоден, но все още вярвал, че Бог ще направи чудо. Въпреки че изглеждало невъзможно, Жоао продължил да се моли на Бог да го изцели.

В трудната ситуация двойката се обърнала към молитвите. Всеки ден те се молели Исус да изцели Жоао и да ги благослови с още едно дете. И в крайна сметка, всички от тези молитви в крайна сметка довели до тяхното дете чудо.

След търпеливо чакане почти десетилетие съпругата му Каролин Пруденсио най-накрая заченала чрез естествени методи.

Чудотворното зачеване се случило въпреки нулевото производство на сперматозоиди, което го прави още по-трогателно.

Нето останал благодарен за този дар на изцеление от Исус Христос и прекрасното чудо на раждането на нов живот. Вече пълноценен баща на две деца, мъжът се надява, че неговата история ще вдъхнови други, надяващи се на чудо, да продължат да вярват в Бог. Той написал:

„Раждането на Джована е не само благословия за нашето семейство, но и за всички онези, които мечтаят един ден да преживеят чудото, което само Исус може да направи.“

Жоао Нато не получил отговор на молитвите си за една нощ. Той прекарал дълго време в молитви за изцелението, което получил. И това в крайна сметка довело до този специален момент между баща, син и малката Джована. Затова гордият татко включил и библейски стих в публикацията си.

Такива красиви истории със сигурност помагат на хората да преодоляват своите моменти на изпитания и ги карат да се надяват на чудо, което ще промени живота им.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-1
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *