0
Никол Хол, решителна майка, е на мисия да отпразнува изключителната красота и индивидуалност на дъщеря си.

Нейната 13-месечна дъщеря Уинри е родена с рядък вроден меланоцитен невус (CMN), отличителен белег по рождение, който я отличава от другите деца. Първоначално Никол и съпругът й бяха изненадани от вида на родилния белег, като Никол призна: „Когато ми я подадоха за първи път, помислих, че е синина, но бързо се разбра, че не е. Приличаше на бенка.”

Кредит за снимка: nicolelucashall/Instagram 

Кредит за снимка:  nicolelucashall/Instagram

Според доклад на Националната организация за редки болести от д-р Харпър Прайс от Детската болница във Финикс и д-р Хедър Етвърс от Marseille Medical Genetics, CMN може да се прояви като светлокафяви до черни петна и може да покрие различни размери и области на тялото.

Вместо да се поддаде на тъга за състоянието на дъщеря си, Никол се обърна към силата на социалните медии, за да повиши осведомеността за CMN и да изпрати основно послание: „Да бъдеш различен е твоята суперсила.“ Тя има за цел да просвети онези, които преди това не са се сблъсквали с подобно белег по рождение, и да предложи подкрепа и представителство на деца и родители, изправени пред подобни предизвикателства.

Кредит за снимка: nicolelucashall/Instagram 

Кредит за снимка:  nicolelucashall/Instagram

Докато диагнозата CMN на Уинри може да повиши риска от меланом, основната грижа на Никол е потенциалът за тормоз, докато дъщеря й расте. За да предпази Уинри, тя усърдно взема допълнителни предпазни мерки като нанасяне на слънцезащитни продукти и гарантиране, че носи предпазни шапки. Редовните посещения при дерматолог ще бъдат от решаващо значение, докато Winry расте.

Но това, което наистина отличава Уинри, е нейната жизнена личност. Никол я описва като буйно бебе, което излъчва щастие. Известно е, че Уинри е бърборител, който вече показва малко смелост. Семейството й очаква, че ще има пълни ръце с това енергично и симпатично дете.

Кредит за снимка: nicolelucashall/Instagram 

Кредит за снимка:  nicolelucashall/Instagram

Акаунтът на Никол в TikTok натрупа значителен брой последователи, което й позволява да се свързва с хора от цял ​​свят, които споделят подобен опит с CMN. Тази дигитална общност се превърна в платформа за подкрепа и разбиране, засилвайки посланието, че прегръщането на собствената уникалност е овластяващо и красиво. По думите на Никол, „Това е добър разговор за родители с техните деца, за да видят, че децата имат различия, или за тези родители, които имат дете, което прилича на Уинри или има някакъв белег по рождение, за да видят детето си представено.“

Кредит за снимка: nicolelucashall/Instagram 

Кредит за снимка:  nicolelucashall/Instagram

Историята на Никол и Уинри илюстрира непоколебимата отдаденост на една майка към благополучието на дъщеря си, насърчавайки осведомеността и празнувайки необикновената красота, открита в многообразието.

Източници:  GMA

Превод и редакция: bubolechko.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *