-1

Майка разбра какво прави свекърва й с малката й дъщеричка и я прогони от дома си. За неприятната случка младата жена разказа в социалната мрежа Reddit.

 

В началото на поста си тя споделя, че наскоро е родила момиченце.

„Свекърва ми контролира всичко и постоянно ме сравнява със сестрата на мъжа ми. Въпреки нейните коментари, аз се опитвах да поддържам нормални отношения с нея и да се примиря“, жалва тя.

Един ден тя помолила свекърва си да гледа момиченцето за няколко часа, за да може да поспи, защото бебето не спяло добре и тя била много изморена. Когато се събудила, видяла, че кърмата, която е оставила за дъщеря си, била непокътната.

 

Тя попитала майката на съпруга си защо не е нахранила детето. Свекърва й отговорила, че безсънието на бебето се държала на кърмата й. Тъй като тя била стресирана, всичко отивало в млякото.

„Побеснях! Дадох ясно да се разбере, че държа да кърмя бебето. Тя знаеше това, но пренебрегна желанието ми и взе важно решение за детето ми, без да го обсъди с мен“, възмущава се младата майка.

И добавя, че в гнева си е изгонила свекърва си от дома си.

Интернет потребителите подкрепят решението на младата жена да раздели дъщеря си от баба й. Те са категорични, че свекърва й няма никакво право да решава с какво да храни детето й. /jenata.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-1
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *