0

Красивата приятелка на убиеца Христо Димитров – Ивет, взела малка сума от гаджето си. Впоследствие обаче той разбрал, че тя я е дала парите на 31-годишния Цветелин Якимов от Кюстендил и побеснял от ревност, пише „Труд“.

Според продавачи от съседни павилиони и двамата харесвали момичето.

Около 19 часа в петък двамата мъже се скарали, псували се и се сбили пред очите на минувачите, повечето от които чуждестранни туристи. Ивет в момента не е била на работното си място.

При ръкопашния бой Христо извадил нож и наръгал Цветелин. С един замах намушкал в гърдите опонента си, който паднал на земята, а по-късно починал в линейката.

Любовният триъгълник бил заформен на алеята, където станало и убийството. И тримата работели на търговски обекти там, споделят колегите от вижти.ком.

Убитият Цветелин имал магазин за парфюми, отсреща Христо продавал дрехи, а в близост 21-годишната Ивет се трудела в ретро-фото. Христо Димитров, който е от Ловеч, бил криминално проявен.

Цветелин Якимов пък бил футболен талант. В момента лекувал контузия и затова бил в курорта, иначе тренирал с отбора на Сапарева Баня, играл е и с “Черноморец”.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *