-3

Симона Пейчева отвращава с надменното си поведение напоследък. Откакто е омъжена за милионера Петко Петков, Мони не спира да парадира с финансите, с които нейното семейство разполага.

Преди няколко дни бившата световна шампионка по художествена гимнастика публикува видео с текст към него, които разгневиха сериозно голяма част от последователите й, много от които заради това се отказаха от нея.

Пейчева открито се подигра на бедно момиче. Написа, че въпросната девойка е „кифла“, защото носи маратонки – менте.

Очевидно за Симона „кифла“ е всяка, която не може да си позволи скъпи и оригинални обувки. Бившата спортистка даже не осъзнава, че по този начин тя самата стана за резил.

В социалните мрежи Симона често се хвали, че води охолен начин на живот. Тя неведнъж е парадирала, че чантите й са по 8000 лв., а дрехите й задължително са на „Гучи“ и „Диор“. По този начин си мисли, че е велика, но всъщност само настройва хората срещу себе си.

Най-наглото е, че Пейчева не води този охолен живот благодарение на изкарани от нея пари, а благодарение на съпруга си. Има самочувствие до небесата, че е „държанка“, което само показва колко мозъчни клети има в главата си.

Симона никога не е имала връзка с мъж, който не е богат. Тя не търси любовта в мъжете, а други неща, поради което не се отличава особено от жриците на любовта, само дето е по-нагла и от тях.

Източник: Crimesbg.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-3
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *