0

Една от най-красиви мацки, влизали в „Игри на волята“ – Ваня Запрянова, си има ново гадже. Наречената „амазонка“ червенокоса красавица има връзка с популярния спортист Радослав Стефанов.

Мачото е състезател по кану-каяк и има редица отличия, като няколко пъти е медалист от европейски първенства. Преди години Стефанов стана 4-и в света при младежите заедно с партньора си на 1000 метра Денис Димитров.

С Ваня са заедно от доста време, но чак сега решават да афишират връзката си. Направиха го от плажа, докато са на поредната си ваканция.

Ваня с новото си гадже на плажа
Ваня с новото си гадже на плажа

Преди години амазонката, която стана първата жена, достигнала до финала на „Игри на волята“, имаше връзка с друг спортист, но двамата явно са се разделили, без да се вдига много шум.

С Ради, както всички наричат новото гадже на Ванчето, вече живеят заедно, въпреки че връзката им била едва на няколко месеца. Двамата много си пасвали и като характери, и като интереси. Най-вече и гребецът, и мацката били луди по спорта. Именно благодарение на него се запознават. А любовта им пламнала бързо. Разбира се, първата крачка направил Радослав, издават близки до двойката.

Запрянова е топмацка
Запрянова е топмацка

В същото време не е ясно дали амазонката Ваня ще участва в сезон „Ол Старс“ на „Игри на волята“, който е планиран за следващата година. Къдравата мацка си спечели правото да се завърне на арената с други бивши участници, ала поиска пари от продуцентите, за да се впусне отново в състезанията.

Къдравата девойка още не е решила дали да участва в "Ол Старс" сезона на "Игри на волята"
Къдравата девойка още не е решила дали да участва в „Ол Старс“ сезона на „Игри на волята“

„Преживяването, което съм изживяла, вече не ме блазни. Нямах проблеми да участвам в една битка, но да се впусна отново в дългия и изморителен формат не бих си го причинила, освен ако не ми платят“, сподели преди време Ваня.

Източник : ko4.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *