0

Голямата футболна звезда и гордост на България Христо Стоичков се изяви и като певец в хита „Любов поне“ с пловдивските му земляци Благовест и Светослав Аргирови, и бургазлийката Тони Димитрова. Видеото с песента се завъртя на 14 февруари, в Деня на влюбените.
В клипа на близо 5-минутното парче една златна топка бяга игриво по калдъръмените улици на Стария град, с чудесни гледки от птичи поглед, от едно от тепетата и от трибуната на Античния театър.

 

Единственият българин, носител на Златната топка, припява „Там високо, духат ветрове, и е самотно, и е студено…“, жонглирайки елегантно с палавата топка.

 

И декламира „Вече съм научил само любовта…“

Емблематични футболни шедьоври от знаменитата кариера на Камата са вплетени в клипа, те припомнят колко радост е подарил на българските фенове и на почитателите си от цял свят.
Пред публика парчето „Любов поне“ бе пуснато в 8,08 ч. на 8 февруари, навръх 58-ия рожден ден на Ицо, който Камата отпразнува в Банско. Месецът на любовта за него започна два дни преди рождения си ден – с отбелязването на 36 годинни брак с любимата Марияна. Иван Тенев е автор на текста, а за музиката се погрижи Благовест Аргиров, аранжиментът направи Ангел Дюлгеров.
А 14 февруари бе избран за видеопремиерата на песента.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *