0

Една от най-харесваните ТВ-водещи, актрисата Мария Силвестър , наскоро разтърси почитателите си с необичайно признание. Оказа се, че красивата водеща на „Бригада Нов дом“ е била душена и се разминала на косъм със смъртта.

Бившата на актьора Силвестър Силвестров не издава името на човека, който без малко да я прати на оня свят. Колежки на Мария обаче твърдят, че ставало въпрос за неин бивш приятел. Зеленооката ексмоделка винаги е имала слабост към лошите момчета, която самата тя изповяда публично, с уговорката, че вече „й било писнало от тях“.

 

„Той започна да ме души. Аз започвам да припадам. Усещам, че се свличам. Обаче изведнъж нещо става. Аз може да съм припаднала, нещо да съм загубила съзнание… И в един момент чувам как един глас ми казва: „Уф, Мария, ти много тъпо умря!“, описва потресната случка зеленооката чаровница.

Силвестър издава парадоксално, че „цялата й кариера се крепи на провалите й“, а не на успехите. В личния й живот е пълно с драматични раздели. „Ама хайде да не се срамуваме, да не даваме вид, че нищо не е станало. Защото това не е като да вземеш един молив и след това да го смениш с друг. Това е цял един човек! И той е бил в живота ми“, убедена е Силвестър.

Освен в опасни ситуация като опита да бъде удушена бившата моделка е изпадала и в такива, които сега определя като „тъпи“.

 

„Срам ме е от тях, гадно ми е… Искам да се скрия някъде, като се сетя“, разкрива телевизионерката.

Лицето на „ремонтното“ риалити си припомня и как е успяла да примами в студиото бившия министър на енергетиката Румен Овчаров. За целта, която не била изобщо от лесните, тя се престорила… на „млада сърна“. Не й било трудно да се вживее в ролята, защото тогава била много млада, пък и сега се чувствала „момиче с пионерска връзка“.

„Всичко давам да видя как съм подскачала около Овчаров. Те ми казаха в слушалката: „Недей да говориш за политика. Говори за нещо друго, той е ловец“. И аз си викам: „О, супер! Нека да направим възстановка“. „Няма да говорим за политика. Нека да поговорим за вашето друго хоби. Вие сте ловец…“, казвам аз на Овчаров.

Румен Овчаров
Румен Овчаров трябвало да отстреля в ефир тв водещата

Аз съм вегетарианка в този момент, още по-лоша комбинация, ужас. И аз, понеже се ядосвам, че той е ловец, аз не харесвам хората да убиват животни, но нали не мога да кажа публично: „Ама как може такова нещо?“, го питам: „Какво ловувате, какво отстрелвате?“. И той казва: „Ами каквото е разрешено“. А Овчаров вече е отчаян, че е там. И аз го питам: „А сърни отстрелвате ли?“. И той: „Ако е разрешено, да“, и вече иска да ме убие направо според мен, да ме наръга с молив… И аз му предлагам: „Искам да направим възстановка. Аз ще тичам като една млада сърна тук около вас, а вие ще ме посочвате и ще правите: „па-па“. Ужас, ужас! Ето, това е много срамно, но и много смешно нещо“, описва забавната история Мария Силвестър.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *