0

Три жени са били убити с арбалет в британския град Буши, край Лондон, съобщи „Дейли телеграф“.

Спортният журналист от Би Би Си Джон Хънт е открил телата на съпругата си Каръл (61 години) и дъщерите си Хана (на 25 години) и Луиз (на 28 години) във вторник вечерта, прибирайки се от работа.

 

1720623250 sistemen bufer 17

От полицията заявиха, че по случая има заподозрян. Това е 26-годишният Кайл Клифорд, бивш приятел на Луиз Хънт.

image 20240710170506 1

Започната е операция по издирването на младия мъж.

Служителите на реда предупреждават, че Клифърд може да е въоръжен и опасен, и призова хората да не се доближават до него, ако го видят, а вместо това незабавно да се обадят в полицията.

реклама

Източници от полицията съобщават още, че трите жени са били вързани, преди да бъдат застреляни при „целенасочена атака“, която може да включва и „други оръжия“.

Според някои информации, Кайл Клифърд от Енфийлд, Северен Лондон, е работел като охранител. Младият мъж е служил във Въоръжените сили.

1720623257 sistemen bufer 15

Джон Хънт и съпругата му Каръл

Близък съсед на убитите жени коментира пред медиите, че Луиз Хънт е била толкова разстроена от скорошна раздяла с приятеля си, че се е блъснала с колата си в стълб пред семейния дом.

„Луиз се раздели с приятеля си преди няколко дни. Тя е прекрасно, грижовно момиче. Има бизнес за подстригване на кучета в Буши“, обясни 77-годишният мъж.

Източник: https://blitz.bg/


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *