2

Изповедта на жена, чийто син призна, че е изневерил на бременната си жена, е пълна с невероятни подробности…

Изповедта на 63-годишна жена описва семейна ситуация, довела я до ръба на нервна криза. Жената е отчаяна от ситуацията с бременната си снаха и собствения си син, който изневерява на жена си и е имал множество връзки с различни жени.

Той отвори душата си за майка си и я направи носител на тази тайна, а сега жената е съсипана и не знае какво да прави.

„Синът ми (30) е женен за Оливия от 5 години, негова приятелка от гимназията. Преди две седмици беше рожденият ден на сина ми. Той излезе извън щата с някои от приятелите си от колежа, за да прекара време в хубав курорт. Снаха ми Оливия реши да остане у дома, защото е бременна в 7-ия месец с близнаци и е с рискова бременност. Настоях синът ми да отмени пътуването и да остане при жена си, но Оливия настоя да замине и да се забавлява. Затова я помолих да остане с мен, за да си почине и накрая тя прие предложението ми.

„Обичам снаха си. Тя е мила, уважителна и наистина ми е като дъщеря. Родителите й не са били никак добри с нея, така че лесно се сближихме, докато тя излизаше със сина ми. „Ние говорим много всеки ден и се виждаме често.“

Жената първа забелязала, че синът й се държи странно.

„След като синът ми се прибра от пътуването си, можех да кажа, че нещо определено не е наред. Той не прие сладките, които му предложих, дори отказа да целуне Оливия. Вместо това той я прегърна неловко и беше просто невероятно, бях разстроена и притеснена от поведението му, не ми харесваше начина, по който се отнасяше с жена си, питах го отново и отново защо се държи толкова странно, но той избягваше въпросите ми, и след това се прибра вкъщи с Оливия.

По-късно снаха ми разказа повече за странното поведение на сина ми. Той се преместил в спалнята за гости, напълно отказал да яде каквото и да е от нейните ястия, отдръпнал се от нея и дори не я прегръщал. „Всеки път, когато съм говорила със сина си за това, съм получавала едносрични отговори или той напълно е игнорирал темата.“

Шокиращо признание

Синът не могъл да мълчи дълго, затова решил да разкаже всичко на майка си.

„Наскоро синът ми дойде при мен разплакан. Държеше папка, пълна с видимо смачкани документи. След като успях малко да го успокоя, той ми каза, че преди и по време на пътуването си за рождения ден е изневерявал на Оливия с много жени.

Още по-лошото е, че той е ХИВ позитивен. Нямам думи. Попитах го защо говори за аферите и диагнозата си на мен, а не на жена си, която е бременна с близнаци. Тогава той ме помоли да не й казвам нищо и да му позволя да остане при мен, докато обмисли по-нататъшните си действия.“

— Казах му, че ако не каже на жена си, аз ще го направя. Тогава той побесня, крещеше и плачеше, казвайки, че ще разбия семейството му, преди да е стартирало, защото отказвам да му позволя да се забавлява и да взема решения в живота си.

Обвини ме, че облагодетелствам Оливия и искам да го отделя от децата му. Дори се наложи да се обадя на близък съсед, за да ми помогне да изгоня сина си от къщата. И още по-странното е, че след като той си отиде, аз погледнах документите, които той донесе и те не бяха медицински, а банкови извлечения.

Сега, честно казано, не знам какво да правя. Не съм сигурна в цялата ситуация, не искам да нараня никого. Но не мога да спра да мисля как това ще нарани Оливия, а може би и нейните неродени близнаци, ако й кажа. В крайна сметка може би синът ми е прав…“

Редактор: Петя Иванова
Източник : zajenata.bg

Харесайте и Споделете с вашите приятели!

2
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *