0

 

Отслабването изисква дългосрочен ангажимент и разбиране, че няма бързи решения за постигане на по-здравословен начин на живот – всичко, което трябва да направите, е да положите усилия.

Потребителката на TikTok Никол Неделко сподели впечатляващото си постижение, където разкри, че е успяла да свали приблизително 6,8 кг само за три седмици, като дължи успеха си на конкретен обяд , който е консумирала по време на здравословната си трансформация.

Тя също така разкри своя „ любим обяд “ и даде инструкции за всеки, който иска да вземе по-здравословни решения за хранене.

„Свалих 7 килограма за три седмици. Това беше любимият ми обяд“, казва тя във видеото си, показвайки чиния с храна.

Рецепта за обяд за отслабване

Първо ще ви трябват 3/4 чаша сварена, охладено смляно пуешко, което трябва да поставите в купа.

След това същото количество киноа се добавя към пуешкото, след което се добавят смесените зеленчуци.

обяд отслабване

Снимка: TikTok

микс зеленчуци

Снимка: TikTok

„Използвам червен лук, краставица и червена чушка“, пише тя в описанието на видеото, но вие можете да добавите каквито зеленчуци обичате.

След това в купата се добавя сос дзадзики, а Никол предлага една-две супени лъжици от соса. Тя описва ястието като „толкова вкусно и засищащо“, което й помага да избегне преяждането следобед.

обяд за отслабване

Снимка: TikTok

Коментарите похвалиха нейната трансформация, като един потребител попита дали е включила интензивни упражнения в рутината си за отслабване. Никол отдава успеха си на по-здравословната диета и отбелязва, че винаги, когато е възможно, включва „ходене“ и „йога“ в своята рутина.

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *