0

 

Животът е устроен по такъв начин, че в него има много както положителни, така и отрицателни емоции. С жена ми се оженихме преди три години.

Преди мен тя имаше един неуспешен брак. Веднага се влюбих лудо в жена си и след шест месеца връзка й предложих брак. След сватбата започнахме да живеем заедно.

И двамата имахме високоплатена работа, благодарение на която успяхме да направим добър ремонт в апартамента, да си купим кола и да се отпуснем в курортите. Да, искахме деца, но това не ни попречи да се наслаждаваме на компанията си. Въпреки бясния ритъм на живот, все пак понякога успявах да изненадам жена си.

Навън беше лято или по-точно месец юни. След две седмици трябваше да излетим на планирана почивка. И двамата с нетърпение очаквахме тази ваканция, тъй като 2020 г. не беше лесна година, както беше за всички.

Онзи ден получих награда и ми хрумна гениална идея да зарадвам сродната си душа. Поръчах 51 рози и ги изпратих вкъщи, тъй като жена ми я нямаше. Реших да не подписвам букета, мислейки, че тя сама ще разбере всичко. Бях невероятно щастлив, че имах възможността да направя такъв подарък на съпругата си. Оказа се, че повече обичам да давам подаръци, отколкото да ги получавам.

Помолих куриера да заснеме получаването на букета от ръка на ръка, което беше направено. Тоест имах потвърждение, че е получила цветята. Тази вечер, повече от всякога, бързах към вкъщи, за да погледна в щастливите очи на жената, която обичах. Но подареният букет го нямаше у дома.

Не си направих труда да разбера къде е букетът, защото разбрах, че има причина. Все пак тя не би ми казала цялата истина, познавам я. Реших да проверя кореспонденцията й по телефона. Да, знам, че не е красиво, но в този момент не виждах друг изход.

От малко на брой съобщения видях кореспонденция с някакъв „ВМ” и именно на него тя пише за букета, който е получила, мислейки, че е от него. Тъй като любовникът не отговорил, съпругата ми решила да занесе букета в апартамента на майка си, за да не задавам ненужни въпроси. Явно така работи женската логика.

От тези съобщения разбрах, че жена ми ми изневерява през последните шест месеца.

По време на развода с помощта на добър адвокат си взех колата и апартамента, а жена ми получи малко парично възнаграждение. Не бързам да започвам нова връзка, защото все още не мога да си върна доверието в жените.

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *