0

Илиана Беновска: Намираме се на площада пред Народното събрание и сме решили да накараме един от представителите на МВР, които тук регулират движението и охраняват пътя, да реши един от тестовете, които решават обучаващите се за шофьори.

Да видим дали МВР владеят правилниците, които изискват от нас да знаем. Тръгваме!

Ето го регулировчикът, няма да спрем пред него, за да не предизвикаме катастрофа, ще пресечем, така, както изискват правилата, когато ни даде знак. Хайде пресичаме! Виждам един представител на МВР с жилетката, ще отидем при него, само да изчакаме да пресечем по тази пешеходна пътека. Така, ще имаме късмет този, който регулираше движението до преди малко, него да изпитаме! Хайде да минем! О, има много представители на МВР, сега ще видим кой ще се съгласи и дали ще ни откажат.

Господа, искаме да Ви помолим, от предаването „Беновска пита” сме, да решите един тест от тестовете, които се решават от курсистите, които взимат книжки.

ПолицайНие не можем да решаваме. Ако имате някакви въпроси, трябва да се обърнете към пресцентъра на МВР, ние не можем да решаваме абсолютно нищо без да ни е разпоредено.

Илиана Беновска: Да, добре, очаквах този отговор, сега ще се обадим на главния секретар на МВР да поискаме неговото разрешение. Сега ще го наберем, дано той ни вдигне! Ще го пусна на спикър да го чуваме! Г-н главен секретар на МВР?

Ивайло Иванов: Да!

Повече във видеото:

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: dunavmost


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *