0

Разгорещен спор в сръбското риалити шоу „Задруга“ ескалира и в един момент Кристиян Голубович налетя на друг кооператор и започна да го удря с юмруци в главата, а нашенецът Емил Бугарина, както го наричат съседите, веднага се присъедини към него.

На видео от побоя се вижда как двамата заедно налагат съквартиранта си Чертич в главата, а охраната не успява да го спаси.

 

 

Останалите кооператори крещят и ги молят да спрат, ужасени от сцената. Това обаче е изключително тежко провинение в шоуто, в което всичко е разрешено.

След схватка в Белия дом в ранните сутрешни часове вчера Големият шеф взе спешно решение и дисквалифицира двама членове на кооперацията заради физическо насилие.

 

 

Сръбските медии съобщават, че след като са напуснали великолепното имение в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която веднага арестувала Голубович и българина.

Сръбски репортер причака двамата бивши членове на кооперацията пред полицейския участък в Печинци, откъдето те излязоха видимо сериозни и уморени от дълъг разговор с властите. След ареста Каменов говори пред местен портал и изтъкна, че съжалява, че изобщо се е стигнало до споменатия инцидент, пише lifeonline.bg.

„Съжалявам, че позволих на някой да ме провокира със системно психологическо изтезание“, заяви той и благодари на продукцията за оказаното доверие и изрази голямо съжаление, че се е поставил в тази ситуация.

 

 

„Опитах се да защитя Нек, имаше сбиване, няколко удара. Нямах намерение да го бия. Той ни тормозеше много и снощи удари Валентина. Когато имате роден садист, който малтретира деца, който е изтръгнал кичур от косата на Македонец с корена, който е откраднал нещата ни… – посочи Кристиян Голубович.


„Няма да има дело, защото няма пострадали. Урош ми каза, че не ме е малтретирал… Не можех да позволя да се държим като гости пред българи и македонци. Ще видя как мога да върна глобата. Ще се договоря със Желко Митрович, той ми е приятел. Той знае, че подготвям сватба, раждане на дете. Повечето пари взех предварително, трябва да се договорим. Надявам се да се върна в риалити шоуто, имам добро влияние върху децата вътре – каза Кристиян Голубович.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *