0

Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Рио де Жанейро Елица Янкова бе одобрена за сръбска снаха. Гаджето на нашето момиче Алекса Ерски я представи на родата си след края на снимките на риалитито „Игри на волята“. Двамата пътуваха до Белград наскоро, където борецът я срещна с родителите и близките си.

 

Чаровната Елица успяла бързо да спечели одобрението им. Още повече че подобно на Ерски е спортист и го разбира отлично. Освен това сърбите паднали в плен на красивата й усмивка и неподправения чар и започнали да я наричат – Лелица на галено.

 

Двамата влюбени решават да се запишат заедно в „Игри на волята“, за да не се разделят за толкова дълго време. Гаджето на боркинята се превърна в един от най-харесваните участници. Влюбените са в различни отбори, което доста тежи на Елица.

 

В предаването Ерски сподели, че много харесва страната ни. Той уточни, че това е така не само заради гаджето му, но и защото имаме красива природа. Сърбинът също се познава с близките на Елица във Варна, но доскоро тя не беше срещала неговите роднини. Това обаче се промени през септември.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *