0

Скандални разкрития за гавазите от охраната на Слави Трифонов направи столичанката Анна Кръстева в социалната мрежа фейсбук.

В серия от публикации от лятото на тази година Кръстева твърди, че е била заплашвана от гардовете на Дългия, които от години се грижат за сигурността му, сякаш е бос от подземния свят, писа „Ретро“.

Първата публикация на  Кръстева по темата е от 1 юни. В нея тя е публикувала две снимки, като посочва, че лицето на тях е един от охранителите на Трифонов. Текстът към фотосите гласи:

„3ащо този човек, който е охранител на Слави Трифонов, спира с джип на Слави до колата, с която се движа, и прави снимка на мой близък, който е вътре в колата?  Защо същият този човек се опита да скрие видимостта на пътя и да предизвика да се блъснем с голяма скорост в знаци за ремонт, които ние не виждаме, защото са току- що сложени? Защо със същия този джип, по друго време, многократно ни засичаха, опитваха се да ни блъснат, както и многократно се опитваха да предизвикат катастрофа с нас? 3ащо същият този мъж преди време ни заплаши с пистолет? Защо и други негови охранители се разхождат с оръжие, което се вижда? Те не са полицаи. По закон оръжието им не би трябвало да се вижда“.

В разказа си Кръстева твърди, че е била заплашвана по всякакви начини от гарда на Слави, но не уточнява как и защо е възникнал конфликтът между тях, ако изобщо има такъв.

Близо месец по-късно, на 28 юни тази година, Анна отново се оплаква от тормоз пред приятелите си в социалните мрежи.

„Хората от охраната на Слави Т. Трифонов, които вършат престъпления, за които аз знам, продължават да ни преследват из цяла София и да ни снимат, начело с шефа на охраната му Емил. Въпреки изричната забрана от наша страна да ни снимат те го правят арогантно, агресивно и с цел осъществяване на терор и тормоз спрямо нас. Тези хора ни преследват (включително използвайки джиповете на Слави), тормозят и ни снимат, незнайно с каква цел“, жалва се жената, а нейни приятели в коментари под публикацията я съветват да подаде жалба в полицията и прокуратурата. Преди време във фейсбук имаше и друг сходен случай, в който друга гражданка на столицата се оплака, че джип от кортежа иа Трифонов е щял да я помете в столичния кв. „Изток“, където Дългия редовно ходи да обядва и вечеря в елитния ресторант на Кирил Домусчиев, а гардовете му са я нагрубили.

Наскоро папараци бяха заснели Слави да влиза в сградата на кабеларката си в кв. Левски-Г, заобиколен от охранителите си, от чиито панталони се подаваха пистолети. Странно е от какво толкова се притеснява Слави Трифонов и кой заплашва живота му?


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *