0

Популярната водеща на предаването „Духът на здравето“ д-р Неделя Щонова отговори на често задаван й въпрос.

„Духът на здравето“ – рубриката на Неделя Щонова, която от 7 години е част от магазинното-информационното предаване „Преди обед“ по bTV, стана самостоятелно предаване.

 

Покрай старта на предаването се правят доста интервюта и днес за пореден път, колега на Неделя Щонова я попитал: „Как Вие самата се поддържате в тази перфектна форма? Как се грижите за душата и ума си?“. Ето и как му е отговорила водещата:

 

„Ами как?… – казах. – Задвам си въпрос – кое е онова нещо, което ме кара да се чувствам жива? И след като си отговоря – излизам, отивам и го правя. Защото мисля, че светът се нуждае от хора, които живеят истински, живо, които се вълнуват от истинските неща и имат съхранен усет към ВЯРНОТО! Тоест, според мен като първо, за да бъдеш във форма, трябва да минаваш през живота с виталност, жажда за смисъл и съхранен ЖИВ усет към ВЯРНОТО.

 

Така че… притихни в себе си, чуй шепота на душата си, почувствай дълбоко в себе кое е онова нещо, което те кара да се чувстваш ЖИВ. И излез. Отиди там навън и го напарви. Сега. Днес. Не утре. Или остани у дома. При душата си. Преоткрий смисъла. Влюбването. Обичането. Израстването.

 

Има огромна разлика между “съществуване” “и живот”. Направи така, че да се почувстваш жив. Животът е Любов. И е прекрасен. Дори, ако навът е есен. Човек винаги може да отглежда в душата си пролет. Това е да си във форма, според мен – да отглеждаш лотос в душата си всеки ден. Това е първото и най-важно.“, пише в профила си д-р Щонова.

 

А относно обиколката на талията – тя е следствие от първото, категорична е водещата.

„Обиколката на талията… е аргумент от втори порядък… не е тя най-важното нещо на света… тя е следствие от първото – от храмонията в лотоса на душата ти…“, написа още тя.

 

Източник: glasnews


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *