0

Политологът Слави Василев разведе миската Славена Вътова. Младокът е роден в София на 29 април 1984 г. Завършил е международни отношения в Америка, а преди това учи и живее в Париж повече от 15 години, пише „Минаха години“.

 

Преди да се захване с политика, работи в семейната компания, която се занимава с инвестиция в сферата на недвижимите имоти. Самият той живее в апартамента на баровската улица „Оборище“ в кооперацията на Лили Иванова в съседство със Славена Вътова

 

С миската, която има две деца, Слави изживя бурна, но бърза любов. Манекенката и доскорошна водеща на куп предавания се раздели със съпруга си Юлиян Цолов заради връзката с Василев. Тя дори се пренесе в дома на новия си възлюбен, но бащата на политолога дал ясно да се разбере, че тя няма място в семейството.

 

Бившият телевизионер, приватизатор и спонсор на БСП Васил Василев вижда сина си като следващ президент на България и не може да позволи снаха му да е бивша миска със съмнителна репутация и две деца от бизнесмен с прякор Вълкът от Уолстрийт, осъден в Америка за измами.

 

Така любовта между двамата приключила със скоростта на светлината, а Слави се теши с няколкото си луксозни коли, които кара из София.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *