0

„Възраждане“ има огромна армия от тролове, които се включват, когато за партията се говори добро или лошо. Това заяви отцепничката Елена Гунчева пред Нова.

 

Всеки член на „Възраждане“ има по няколко профила, има профили, които винаги се включват когато се спомене партията, поясни тя. Тези тролове се командват от асистентка по пиар от Варна, която отговаря за социалните мрежи – организира тролски атаки, отбива ги и т.н., бе директна бившата депутатка.

 

Когато има интервю на Костадин Костадинов, има едни затворени групи, в които се спускат задачи и се казва – пишете положителни коментари, разказа Гунчева.

Тя обясни, че е била част от тези групи и знае какви задачи се спускат там.

 

Например, ако някой му каже Копейкин – отдолу троловете се включват и казват – този трябва да се разстреля, да се обеси и т.н. накрая да му се докладва профила, обясни в детайли дръзката дама.

 

Указанията ги дава ръководството на възраждане – напр. Николай Дренчев, Цончо Ганев, изброи Гунчева.

Тролската армия е голяма, когато тръгнах срещу „Възраждане“, се вижда, че ме атакуваха хиляди, без снимки на профилите, с по 12-15 приятели, конкретизира тя.

 

На въпрос защо паметникът на Альоша в Пловдив е по-висок от на Левски, тя все пак обясни, че Апостола е над всички.

Да, това дразни донякъде, то е решение на власт, която е била зависима. Както в момента нашата власт е зависима от американците, каза ексдепутатката.

Гунчева обясни, че има още скандални чатове, но няма да ги изнесе. Щом не съм ги изнесла, значи смятам, че не е коректно. Но не показват истината. Истината е, че се допускат грешки и се опорочава идеята, установи скандално напусналата „Възраждане“.

 

Източник: lupa


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *