0

Касим или Човекът-пъзел в „Игри на волята“ напусна състезанието, но се наред сред най-колоритните участници в него. В живота той се оказва доста по-различен от това, което е показвал на екрана. Става ясно и коя е най-голямата му грешка до момента в живота.

 

„Имам една изключително интересна случка, която е нещо подобно на пъзел в реалния живот. Бях затворен в една стая, в която имаше много огледала и беше нещо подобно на Escape Room. Трябваше възможно най-бързо да намериш изхода като имаш задачи по пътя. Стигнах аз до въпросната зала с огледалата и започвам да тичам.

 

Най-голямата грешка в живота ми, защото както си тичах напред изведнъж се забивам в стъклото и след това имах комбал сигурно поне няколко дни. Хора, много внимавайте ако отивате в зала само с огледала. Не тичайте и не правете моята грешка, защото много бързо ще се озовете на земята“, споделя той наскоро в интервю за Vbox7.

 

Любопитна подробност е, че за участието си в „Игри на волята“ Касим се е готвил около два месеца, в които е ходел три пъти седмично на плуване и едва няколко пъти на фитнес. „Влязох като Човекът-пъзел в Игрите, но определено смятам че не само това е достатъчно, за да спечелиш. Изискват се и много други качества, които трябва да притежаваш, за да вървиш напред в Игрите и да стигнеш до финал.“

 

Това, за което Касим съжалява най-много, е, че не е успял да стане капитан, а фаворити за финала оттук нататък са Гого, Фифо, Джаферович и Мани. „Мани много ме кефи. Може да изглежда много мъничка, но е много опасна и много силна“.

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *