0

Изключително атрактивна участничка взриви последното издание на „Стани богат“ и предизвика много емоции у водещия Михаил Билалов. 56-годишната Дияна Петрова работи като охранител, за да е близо до мечтата си да стане криминалист, но на нейната възраст няма много опции за работа.

В миналото шармантната дама е била и манекенка. Самата игра на Дияна беше повече от посредствена. Тя изпита първите трудности в играта на въпрос преди първата сигурна сума. Той бе четвъртият поред: „В кой спорт се състезаваше олимпийската ни шампионка Тереза Маринова?“, а възможните отговори бяха „Модерен петобой“, „Лека атлетика“, „Бадминтон“ и „Спортна стрелба“. „Тереза Маринова… познато, но в момента имам колебания. Затова мисля да използвам помощ от публиката“, каза тя, а 80 процента от хората ѝ посочиха правилния отговор – „Б“.

Шестият въпрос бе „Кой от сосовете се приготвя от масло, жълтъци и лимонов сок?“ Тя веднага отхвърли бешамел и майонеза, а от холандез и маринара се насочи към първия. Все пак участничката реши да се подсигури с жокер „50:50“, след което посочи именно холандез, оказал се верен. Петрова фиксира като втора сигурна сумата на следващия въпрос от 1500 лева.

Той бе следният: „Според Библията кой е първият убит човек?“ – „Адам“, „Ева“, „Каин“ или „Авел“. „Не е Ева със сигурност, защото тя произлиза от ребро според библията, така че не се брои много за човек. Не е и Адам. Един от братята…“, каза участничката, а Билалов посрещна думите ѝ с усмивка: „Много ти благодаря, че Ева не се брои за човек. Добре, че не го казах аз, защото ще ме убият, особено жена ми“.

„Дъщеря ми се казва Ева, аз обожавам това име“, отвърна Петрова, след което реши да използва и последния си жокер „Обади се на приятел“. Тя звънна на дъщеря си Ева, която правилно ѝ посочи верния отговор – Авел.

„Парламентът на коя съвременна европейска държава носи името Генерални кортеси?“, бе деветият въпрос, а опциите бяха „Италия“, „Испания“, „Португалия“ и Германия“. „Кортес ми звучи като португалско. Дали да рискувам… Ще маркирам отговор „С“ Португалия“, каза Петрова, но правилният бе Испания и тя си тръгна с 1500 лева.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *