0

Меган Маркъл заяви миналата седмица, че е отхвърлила „роли на кукли“, защото не е искала да я приемат като някое Барби. След това обаче заснела непристойна сцена в тийн сериала „90120“, припомня „Daily Mirror“.

Видеото набра скорост в социалните медии преди време и сега пак стана популярно, след като тя обясни в подкаст „Archetypes“, че е напуснала „Сделка или не“, защото й било неприятно да я приемат като лековато момиче.

Във видеото, което се върти в мрежите, героят Итън, който се играе от Дъстин Милиган, е изненадан, когато приятелката му Ани, изиграна от Шенай Граймс, го забелязва да седи в колата си. До него е Меган. По изражението му се познава, както и по това че си загащва дрехите, че нещо горещо е ставало в автомобила. И главата на Уенди – Меган Маркъл, изведнъж отскача от скута му и се вижда през стъклото.

В „Сделка или не“, Меган беше известна като Куфарче № 24 – в образа на мацка, които разчиташе единствено на „красотата, а не на мозъка“, предаде dir.bg.

След 34 епизода на шоуто на NBC – за които тя печелеше до $28 000 (£25 000) на седмица, тя напусна, защото каза, че се уморила да бъде възприемана само като красавица.

 


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *