0

Станалата популярна като голата кметица от Момин проход Диана Габровска сподели, че много сериозно обмисля да направи търг, в който да продаде бельото си.

След като на бял свят излезе първият порнофилм с нейно участие, я залели стотици запитвания дали има намерение да продаде ползваните си гащи.

„Толкова много желаещи има, всеки ден ме питат дали могат да се сдобият с мое лично бельо“, сподели пред „Телеграф“ Габровска.

Все още не е решила каква ще бъде първоначалната цена, на която ще го пусне, но е категорична, че спечелените пари ще ползва за свои лични цели. „Нямам намерение да трупам излишни дивиденти, смятам, че не е особено етично да обявя спечелени пари в подкрепа на някаква благотворителна кауза“, добави още Диана.

Красавицата разказа, че вече се чувства напълно в свои води в новото си амплоа. „Ето ще ви дам една новина, днес е премиерата на втория ми филм“, сподели Габровска. В лентата тя ще влезе в нова роля и загатна, че е възможно да е в сцена с мъж.

„Но все пак ще оставя на хората възможността да гледат и сами да разберат,: с усмивка сподели тя.

Първото ѝ участие във филм за възрастни предизвика сериозен интерес, а сървърите в Гърция били буквално пред взрив. След него нашенката има голям шанс дори да се сдобие с награда от т.нар. порно оскари, които ще се проведат в началото на следващата година в Лас Вегас.

„Главният редактор на AVN ме е забелязал и е написал много ласкателна статия за мен като изгряваща звезда, така че вярвам, че за мен най-доброто предстои“, разказа още Диана Габровска.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *