0

„Аз общувам само с успешни политици! Не съм и очаквала от псевдополитик да реагира по правилния начин“, каза певицата Мариана Попова по повод неодобрителните слова на бившия депутат от НДСВ Антония Първанова за премиерата на представлението „Виновни“. В него Мариана играе в театър „Сълза и смях“ с половинката си, актьора Веселин Плачков, който е автор на текста, а режисурата е на шефа на артистите Христо Мутафчиев.

Първанова написа в социалната мрежа, че представлението е падение, липса на талант, нарцисизъм и комплекси. „Да, ВИНОВНИ са режисьор и актьори, но и всички ние за това, че допуснахме в театър със 130-годишна история да се постави подобна долнопробна бутафория. Културата ни стана много съблечена, направо гола“, пише политикът.

„Аз съм Мариана Попова, утвърден артист, и не мога да се занимавам с хора, които не ме харесват. Да са живи и здрави!“, добавя певицата. И гордо споделя, че са получили цветя от семейството на президента Румен Радев.

 

„Ако не бяха на визита в Чехия, щяха да са сред изисканата ни публика заедно с Марги Хранова, Мария Илиева, Криси Димитрова, Лара Златарева и много други. Не ме интересува кой какво мнение има! С Веселин не познаваме тези хора и не сме длъжни да им отговаряме! Представлението е страхотно! Влезте в страницата на събитието и прочетете коментарите. Какво да кажа повече!“, допълва Мариана.

„Мен Фейсбук изобщо не ме интересува като пространство! Какви толкова разногласия може да събуди едно театрално представление!“, пита се и председателят на артистите Христо Мутафчиев, който режисира спектакъла „Виновни“.

 

И смята, че направеното от него съвсем не е претенциозно. „Като приятел на Мариана и Весо опитах да помогна да облекат в сценично действие текста му. А като артист ми хареса идеята им творците, и изобщо – хората, да се научат да се самоиронизират“, казва пред „България Днес“ Мутафчиев. И поздравява харесалите спектакъла, че са схванали идеята му.

 

„А на неразбралите пожелавам да се вгледат повече в гредата в собствените си очи, преди да обсъждат треската в очите на другите! Да бъдат по-саркастични спрямо себе си и да се забавляват с Живота. Не само да критикуват всеки, понечил да направи нещо различно от тях!“, допълва актьорът от филмите „Дунав мост“ и „Хъшове“.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *