0

Алекс Иванов, който играе мафиота Сандо Акарди, сподели в Instagram сватбена снимка с приятелката си Мира Яворова. От снимката струи есенна романтика и красота, защото сватбата е била на морето, край Бургас, пише vbox7.com.

„Честитоооо“, пише колегата му Ненчо Балабанов, който се ожени в Несебър преди месец. „Много сте красиви! Да няма новина“, пита в коментарите изненадано актьорът Даниел Ангелов. Той играе шефа на полицията в „Братя“ и също сключи за втори път граждански брак в края на лятото.

Подробности за сватбата няма, но е известно, че тържеството е било в тесен семеен кръг. Родни таблоиди твърдят, че на партито не са присъствали колегите на Алекс от „Братя“, но за момента това не е потвърдено. Други смятат, че кадрите не са нови, а просто сега ги споделят в социалните мрежи.

Съпругата на Алекс, Мира Яворова, е на 22 г. от Русе и е студентка в НАТФИЗ. Участвала е в няколко спектакъла и има роля в късометражен филм, а преди това дълги години е практикувала спортни и народни танци, след което се е насочила към киното и театралната сцена. Преди нея актьорът имаше връзка с красивата Христина Петрова, с която споделяха изкуство и пътешествия


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *