0

Людмила Костадинова, която нашумя с участието си в тв шоуто „Ергенът“, изненадващо се появи в ефира на bTV в предаването „Стани богат“, пише woman.bg.

Въпреки че не успя да спечели сърцето на Виктор Стоянов, зрителите ще я запомнят с колоритното ѝ присъствие и парливия ѝ език, с когото жегваше не една или две участнички в шоуто.

Брюнетката, чиито физиономии също ще останат като една от визитните ѝ картички, изневиделица цъфна сред публиката на „Стани богат“, откъдето подкрепяше майка си – Деница Костадинова.

„Тя мечтае за магистратура във военната академия, защото обича всичко да е под неин контрол. Определя се за безсмъртна, след като 17 години е била управител в световна верига за бързо хранене. В момента работи като мениджър в столичен медицински център. Омъжила се е още на 17, а дъщеря ѝ е истинска риалити звезда“, каза при представянето ѝ водещият Михаил Билалов.

Той се обърна и към Люси в публиката. „Ти си тук с Людмила, която аз помня с израза „Няма логика“. „Всъщност изразът е „Логика няма“, контрира го кандидатката за сърцето на ергена.

Интересното е, че самата риалити героиня е участвала и в друго предаване за знания от родния ефир – „Последният печели“ по БНТ през 2020 г.

Нейната майка се представи достойно в играта, отивайки си с 2000 лв.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *