0

Бившата половинка на Бойко Борисов – Цветелина Бориславова, е претърпяла коренна визуална промяна.

Отскоро банкерката е блондинка с руси букли, досущ като на кукла Барби. 64-годишната Бориславова изглежда завидно добре, като нейни познати издават, че вероятно е лицето си с иновативни процедури. Известно е, обаче, че тя е почитател на природосъобразния начин на живот, който също се отразява положително на външността и.

Повече от 10 години, откакто Бориславова и Борисов са разделени, тя продължава да поддържа един и същи фини килограми. Разковничето не било само в добрия ген, но и в ежедневно спортуване. От години Бориславова играе тенис на корт, ходи на фитнес, а през студените месеци кара активно ски, като любимото й място за зимен туризъм е Пампорово.

Най-новото й спортно хоби било гмуркането и банкерката вече имала официален сертификат за водолаз. Бившата половинка на лидера на ГЕРБ твърди, че се зарежда от природата и спорта. Не се е отказала от физическите активности дори когато преди десетилетие скъса фатално кръстни връзки по време на ски и преживява изключително тежко операция.

Вместо да се щади решила само година по-късно да измине прословутия религиозен маршрут Камино де Сантяго с колело. В рамките на 2 седмици Бориславова изминала  с велосипед 790 км и се върнал в България духовно пречистена. Шефката на Българо-американската кредитна банка все още не е преживяла щастието да стане баба. Тя има две дъщери от бившия си съпруг Стефан.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *