0

Информацията към момента не е потвърдена от органите на реда.

Доброволците си споделят, че човекът е арестуван преди повече от час, а една от причините, поне според тях, е че нотариусът разигравал сериозно полицаите.

Александър Цветанов, бащата на изчезналото 12-г. дете от Перник, е задържан, твърдят доброволците в групата Zello, направена с цел координиране на действията по издирването му. Информацията към момента не е потвърдена от органите на реда.

Доброволците си споделят, че човекът е арестуван преди повече от час, а една от причините, поне според тях, е че нотариусът разигравал сериозно полицаите. По-рано днес и друг доброволен, член на студентска организация, сподели че таткото доста често сменя версиите си дори за това с какво е облечено детето, а хората трябва да търсят най-вече лице, защото останалото не е константно, пише Блиц.

Някои от хората на терен признават, че са видели полицейски патрули, които сякаш ескортират бус, в който може би има човек. Валят и предположения, че най-вероятно таткото на Сашко вече ще бъде изправен пред полиграф – нещо, което не е станало през изминалите дни.

Друга доброволка пък заяви, че се е свързала с полицията и от там са отрекли пред нея бащата на детето да е бил отвеждан или задържан.

Междувременно бащата на Сашко призовава преди часове чрез социалните мрежи доброволците да търсят детето му на различни места, като днес ги изпрати към столичния квартал „Люлин“. Той призна пред медиите, че се ръководи от сигнали на врачки, които му се обаждат, обяснявайки му къде точно виждат сина му.

Припомняме, че Сашко изчезна в петък на 11 ноември и от тогава от него няма никаква следа.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *