0

Парите не купуват класа, коментират из нета

 

Да, безспорно мъжът й има пари и да, може да й осигури хубав дом. Това се отнася за Антония Петрова – бившата ни и най-недолюбвана Мис България още от самия конкурс преди много години. И е факт, че съпругът й Ивайло Батинков определено го е направил – погрижил се е да предостави на семейството си къща, която обаче Антония превърна в посмешище,

 

Това е масовото мнение на потребителите в мрежата след всички снимки, които Петрова не спира да качва в нета. Тоца, както всички я наричат и която се има за кралица, е превърнала семейния дом в пародия. Със сигурност са хвърлени много пари по обзавеждането, което обаче я коронова като кралица на кича – безспорно!

 

На фона на фототапета тя показва лъскави прибори, посуди и свещници, а също така и още една трапезария с голяма правоъгълна маса и столове, чиито цвят няма нищо общо с цветовата гама наоколо.

 

„Тая жена, че не е в ред, не е и това се знае отдавна. Ама какво му е направила на горкия човек Батинков, че търпи всичко това и си трае“, коментират в нета.

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *