0

Близки до актрисата Диана Димитрова разкриха името на насилника, който я е пребил преди 5 години. По думите им става въпрос за известния и обичан актьор и режисьор Емил Марков, с когото тя си партнира в сериала „Откраднат живот“.

 

 

Там той е в ролята на доцент Захариев, а тя на доктор Зорница Огнянова, твърди kluki.bg, позовавайки се на свои източници.

 

 

Припомняме, че самата Диана Димитрова взриви България с признанието, че е била зверски удряна и унизена от уважаван наш театрал. Посегателството станало по време на снимачния процес и пред погледите на поне 30 души екип.

Диана не пожела да спомене името на мъжа, което накара мнозина да я обвинят, че действа половинчато – уж се бори за правда, а продължава да крие самоличността на извършителя.

 

 

 

След като лъсна името на Емил Марков, стана ясно и че двамата са имали любовна авантюра по времето на скандала, когато актьорът е бил разделен с жена си Албена Павлова. Влюбена до уши в Марков, младата тогава Димитрова се опитала да се сближи с дъщеря му и да я убеди, че тримата трябва да заживеят заедно, пише още изданието.

 

 

 

 

 

Момиченцето започнало да доверява твърде лични неща за семейството си на актрисата, която, според Емил, опитвала да манипулира щерка му. Именно това била и причината за физическата саморазправа като Марков заплашил Диана, че ако продължи да злоупотребява с дъщеря му, ще си изпати.

 

 

Колеги на екранната д-р Огнянова са категорични, че каквото и да е сторила, това не дава право на Марков и на който да да било друг мъж да й посяга физически.

 

 

„В такива ситуации е много сложно да определиш къде точно е истината и чия е вината да се стигне дотам“, коментират източниците.

 

 

Днес Димитрова е давала два часа показания в прокуратурата, която се самосезира след поста й в мрежата.

 

Блиц

blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *