0

Постът на Диана Димитрова отпреди няколко дни, в който тя разкрива, че е била жертва на побой на снимачната площадка, провокира редица версии, една от които, че насилието е дело на колегата й Юлиан Вергов. 

До този момент актьорът не беше коментирал по никакъв начин ситуацията. Във вчерашното издание на „На кафе“ обаче, се появи, а това, което каза, изуми всички.

 

 

Странно защо Вергов бе попитан единствено за предстоящото му участие в спектакъла „С гръб към залеза“ и не бе отделена нито дума по темата за случилото се с Диана Димитрова, с която си партнираха в сериала „Откраднат живот“. Въпреки това обаче, все пак, засегна темата, макар и индиректно, наблягайки на идеята за това каква е любовта между шеф и подчинена.

 

 

На въпрос какъв е неговият герой в предстоящата постановка, Вергов отвръща така: „Героят е Арман – шеф в ресторант със звезда „Мишлен“. Влюбен е в асистентката си и благоговеещ пред световноизвестен пианист. Когато гледах Стефан Вълдобрев в същия спектакъл, се смях много. Той е много специфичен актьор, ако мога да не го изложа, ще съм щастлив.“

 

 

 

За любовни отношения шеф и подчинен нямам представа, не съм изпадал в подобна ситуация, Слава Богу, но пък може и да е за добро. „От любовта може да се родят невероятни идеи, които да послужат в съответното ведомство, в което работят. За притеснението – всеки човек има такива моменти, всеки има комплекси, аз не правя изключения.“/show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *