Нешка Робева пие овесено мляко и вода с портокал за здраве и енергия

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Легендата на художествената гимнастика Нешка Робева е отколешен привърженик на природната медицина. 75-годишната ненадмината треньорка и до ден днешен изпълнява рецептите, научила в младостта си от своята майка, както и от срещите си с великия лечител Петър Димков.

При него Нешка отива да търси помощ заради болките, които ѝ пречели по време на състезания. „Например за тендовагинита правех компрес с черен препечен хляб, напоен с разреден винен оцет. Ръцете си намазвах първо с мазнина, защото иначе кожата изгаряше. За мигрената си налагах главата с листа от кестени, поръсени с топъл оцет, и надявах отгоре чорап. Кестенови листа слагах и на корема за моя колит. Беше ми предписал овесено мляко. Вари се овес със зародиша, не овесени ядки, плюс орехи с черупките и ябълка.

 

Като мине през гевгира, остава бяла течност. Към нея се прибавя мед и се пие по една винена чаша преди хранене. Това нещо дава изключителна енергия. Димков даваше пример с коня, който се храни с овес, и този, който се храни с ечемик. Вторият е затлъстял. Изглежда хубав, но не може да изкачи баира. А първият има много сила. За нервите Димков ми беше предписал да пия кафе от ръж с лъжица мед“, разкрива Робева.

„Имаше време, когато отричахме алтернативната медицина, увлечени от силата на антибиотика. Но вече виждаме, че антибиотикът не е вездесъщ. А ако се злоупотребява с антибиотици, се изграждат антитела и антибиотиците вече не действат. Нашата майка ни лекуваше с компреси и разтривки.

При простуда ме разтриваше с ракия или с газ. После ме завиваше така, че да се потя обилно. За облекчаване на кашлицата ми правеше компреси на гърдите с аспирин и свинска мас, отгорес с вестници. Майка ми правеше мехлем с мед, който изтегля гнойта и почиства гнойни рани.

 

Помня, че майка ми лекуваше жена с диабет. Беше безкрайно щастлива, когато раната на тази жена се изчисти. Сега много се говори за лечебните свойства на водата, че тя има памет. Моята баба е лекувала целия град Русе с вода и с билки. Следвала е системата на германски професор за лечение с вода. Сега има много литература по този въпрос.

 

Например Петър Дънов съветва сутрин да започваме деня с чаша гореща, а не просто с топла вода. Така се изчиства всичката шлака по хранопровода и червата. Аз съм го правила с разреден с топла вода портокалов сок. Не е добре портокаловият сок да се взема чист, защото киселината му е силна“, споделя още от ритуалите си за здраве Нешка Робева.

 

Източник: Ретро

5 в 1 отварачка Innovagoods с многофункционално действие

15,20 лв.

Диспенсър за питиета - Глобус

62,00 лв.

Абсорбатор за влага и предотвратяване на мухъл, 3 бр.

11,20 лв.

Комплект уреди за приготвяне на суши (+подарък рецепти за приготвяне) INNOVAGOODS

24,90 лв.

Универсална отварачка за буркани, консерви и бутилки InnovaGoods, 27 x 15 x 5 см.

30,90 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Компактно куфарче за барбекю от 18 части Innovagoods

48,50 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти) InnovaGoods, 27,5 x 8,5 x 11,5 см.

44,00 лв.

Комплект японски ножове InnovaGoods Kitchen Cookware, с професионален калъф за носене

56,00 лв.

Олекотено одеяло с ръкави

49,00 лв.