0

Здравейте приятели това е Тошко от Рударци. Млад, самотен баща на четири деца, който едвам смогва да намери работа, защото трябва да води децата на градина и да ги прибира, да се грижи сам за тях, да ги пери, чисти и готви. Жена му ги е изоставила и Тошко наистина съвсем сам се оправя с четирите си деца.

Той е целият свят на едно 6 годишно момченце, на едно 4 годишно момиченце и на две еднояйчни близначета, момче и момиче на 3 годинки. Дори няма да описвам условията, в които живеят Тошко и децата, нито факта, че нямат съвсем истинска къща и ще оставя това на Вашето въображение. Вечер, когато моето дете се сърди, че влизам в стаята й, не мога да не се замисля как тези 4 деца се свират в това малко пространство и как се чувства Тошко като баща, който не може да осигури повече, колкото и да се опитва.

Аз освирепявам с две деца и съвсем не съм сама, а за него мога само да се моля! Едва ли Тошко си е представял така живота, когато се е събирал с майката на децата му и която сама е решила да ги изостави да се оправят както могат. Тошко има нужда от финансова помощ и от печка за отопление на дърва, за да може децата да не мръзнат през идващата зима. Ако някой от вас иска да помогне, нека да се свърже на фейсбук връзката: по-долу, за да получи контактите на Тошко.

Текст и снимки: Фейсбук публикация


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *