0

Предложете ми сватбена агенция в София, написа в Инстаграм Елица Янкова

Една от най-обсъжданите двойки в България през последните седмици, победителят в „Игри на волята“ сезон 4, Алекса и любимата му Елица, стягат сватба. След като набраха популярност около общото им участие в шоуто, влюбените гълъбчета не спират да публикуват сладки кадри в мрежата и да акцентират върху връзката си.

И ако до този момент не бяха категорични кога точно ще бъдете сватбата им и изобщо планират ли я, единствено се знаеше, че имат желание да минат под венчило, то днес научихме, че Елица се е захванала с тежката организация на големия ден, пише 7DniSport.bg.

Алекса единствено сподели след финала на шоуто, че двамата много искат да си закупят жилище в София, за да имат добър старт като семейство. Също така спомена, че Елица ще харчи 100-те хиляди лева, които спечели от „Игри на волята“, но може би част от тях ще отидат именно в инвестицията за жилище или пък за сватбата.

Снимката, която разкри, че Алекса Ерски и Елица Янкова ще ни зарадват с пищна и хубава сватба

Днес Елица публикува стори в Инстаграм, което напълно я издаде, че двамата са Алекси са започнали да кроят планове за сватбата. Шампионката по борба е отправила апел към последователите си да ѝ препоръчат сватбени агенции в София. Явно големият ден наближава и двамата са решили да се венчаят в столицата, въпреки че Алекса е родом от Сърбия, а Елица – от Варна.


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *