Орхан Мурад: Сузанита е жива благодарение на мен, че я вкарах в клиника – оставаха й месец-два живот

Ароматизатори за гардероб - 5 аромата - 6 бр.

10.00лв.

Сервиз за кафе - стъклен - прозрачен - 12 части

28.00лв.

Детска касичка - 500 евро - метална - голяма

10.00лв.

Въртящ се поднос за хладилник

11.00лв.

Детска полицейска униформа + аксесоари

39.90лв.

Кувертюра за диван - бежова - релефен дизайн - 210 х 230 см.

38.00лв.

Детска игра - билярд

42.00лв.

Детска къщичка - Палатка за игра - Ферма - 95 x 72 x 102 см

44.00лв.

Касичка прасенце - Керамична - 17 x 15 x 17 см.

12,00 лв.

Органайзер за бутилки за хладилник - 20.5 х 10.5 х 10 см.

6.00лв.

„Никой баща, който носи съвест, не зарязва и не гони децата си от дома. Пък каквито и причини да има!!!“. Така доведената дъщеря на Орхан Мурад – Александра, коментира за първи път публично раздора в семейството.

Тя написа дълго писмо в социалните мрежи, което малката й сестра Сузанита разпространи по своите канали.

„Дълго време си мълчах, не коментирах, докато отношенията на семейството ми ставаха все по-публични, а аз се молех и мечтаех да съм от най-възможно безизвестно семейство, все пак не можем да избягаме от семейството си. Дойде ми в повече. Най-вече фактът, че от болка никой не си замълча.

И знам какво е болката да те подтиква да говориш с надеждата някой да те разбере и да ти влезе в положение. И все пак не е правилно. Това са лични отношения. Всеки прави грешки. Факт. Всеки взима грешни решения в живота. Гнусно е да го коментирам, но вече не може и да се мълчи. Майка ми има грешки, така е. Но една грешка, която не е допускала, е да предаде човека до себе си. Грешките на Сузи така или иначе са публично достояние. Не го е отричала. Заставала е зад тях. Поне застава зад грешките си, въпреки че не го е видяла като пример. Борила се е. В момента е прекрасна майка. Тя просто е жертва на едно безцеремонно отглеждане на дете“, пише Александра.

Тя е категорична, че е на страната на майка си Шенай. „Хората, които ще я плюят, днес забравят, че добра или лоша, тя беше постоянно с него. Но абсолютно никой не може да коментира какво е ставало зад затворени врати. Не мога да си кривя душата. В много отношения и на него не му беше лесно. И мен ме боли. Наричах го татко 20 г. и ми липсва, жалко, но липсва ми.

Наложи се да прекратим контакт поради емоционалния тормоз, обидите, които търпяхме. Прекрасно е, че той обвинява тях. На тяхното произведение провокирано. Той не споменава едни много тежки грехове, които той допусна. Или както той се изказа веднъж, това не са грехове, това са си човешки нужди. Оставям това тук. От малкото останало респект в мен. Нямам една минимална грешка към този човек и затова си позволих да коментирам“, казва още каката на Сузанита. Самата певица допълни изповедта й: „И аз ще говоря, много ще говоря и ще запуша устите на много хора!“.

Тези думи са достигнали и до Орхан Мурад, който пожела да ги коментира пред „Телеграф“: „Никого не съм гонил от дома ни, напротив – те ме изгониха от вкъщи с поведението си и затова излязох на квартира. Бащата на бебето на Александра я изкара на квартира, когато то се роди, и смятам, че така е редно, младите да си живеят отделно.

Оставих Шенай и Сузанита с нейния приятел да живеят на лукс, но да си плащат режийните. Но се оказа, че не са плащали тока и след като са го спрели, са избягали. А аз въобще нищо не знаех. Разбрах, когато получих покана от ЧСИ – енергийната компания ИВН ми е завела дело, осъдила ме е и ми е запорирала сметките. Над 1000 лв. ми излезе номерът им.

Въпреки че двамата с Шенай сме собственици, по нотариален акт се води на мое име. Казаха да й заведа дело и да си търся парите от нея. Все още не съм завел такова. Но искам да ги призова да млъкнат и да спрат да се занимават с мен. От миналата година сме разведени, имам си нова жена, която е прекрасна, но те и нея оплюха, без да са я виждали“.

Орхан Мурад разкри пред „Телеграф“, че от 2013 г. си води дневник, в който е записал по дата и час всяко прегрешение на роднините си. „Мога толкова много неща да разказвам за тях, че свят ще ви се завие, но изобщо не искам да се занимавам. Знаех си, че така ще стане с това семейство, но добронамерено чаках Сузанита да навърши пълнолетие, за да може сама да се оправя в живота.

Все пак и моите години си вървят и имах нужда да се спася. Въобще не коментирам моралния удар, който ми нанесе дъщеря ми – вместо да завърши училище и да бъде абитуриентка, ще ми ражда дете на 19 г. Тя днес е жива благодарение на мен, че я вкарах в клиника за наркомани – оставаха й месец-два живот. Сузанита взимаше по-високи хонорари от моите, но всичко отиваше по казина и дрога, аз й плащах песните и клиповете. Стигна дори дотам да се бие с баба си, искаше да скача от терасата. Но стига толкова – да млъкват, че да не стигаме до съд“, добави още Краля на баладите във фолка.

Монтесори игра за памет InnovaGoods, 26 части

38,00 лв.

Детски игра - Въздушен хокей

49,00 лв.

Игра монтесори с дървени матрьошки и фигурни животни InnovaGoods, 11 части

38,80 лв

Детски джаги - дървени

49,00 лв.

3D магически куб Ubik InnovaGoods, 5,5 x 5,5 x 5,5 см

14,00 лв.

Боксова круша със здрава основа InnovaGoods

38,80 лв.

Детски игра - билярд

42,00 лв.

Танцуващ и говорещ кактус с музика InnovaGoods, LED светлини, 14 x 32 x 9 см.

35,00 лв.

Забавна постелка за игра с вода InnovaGoods, 64 x 50 x 1 см.

29,00 лв.

Mногофункционална музикална постелка InnovaGoods, 70,5 x 45,5 x 2,5 см.

49,00 лв.