0

Симо Касабов е бизнесменът, който е пребил с нечовешка жестокост съпругата си в Пловдив. Въпросният индивид е бил изключително ревнив. Затова е инсталирал подслушвателни устройства в мобилните телефони и такива за следене на местоположението – на жената и на децата.

 

Те многократно са били заключвани в дома им без тяхното съгласие. Имало е много пъти скандали и побои. Вчера около 23,00 часа мъжът се прибира и заварва жена си да говори по телефон, който той не е виждал и който няма поставено устройство за подслушване.

 

Тогава взима една тенис ракета и започва побой, вследствие на който пострадалата е с множество хематоми, скъсан далак, фрактури на две ребра спукано тъпанче. В момента тя е в тежко състояние, а лекари е оперират.

 

След побоя жената успява да избяга, а нейни приятелки я откарват до болницата. Там лекарят я познава, защото се оказва, че през 2018 година тя е била при него – пак с травми, като тогава завила, че е паднала по стълбите. Децата не са станали свидетели на вчерашния побой, уточни заместник районният прокурор Атанас Илиев.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *